dinsdag 29 mei 2018

Week van het gebit

Ik geloof dat het deze week de week van het gebit is.
Gisteren natuurlijk Tico die een reinigingsbeurt kreeg, vandaag was het de beurt aan Youri. Ook een soort reiniging maar dan anders.
De beugel van zijn ondergebit werd eraf gehaald en daarna de lijmresten verwijdert. Toch een soort reiniging dus.
Youri was maar wat blij met dit heugelijke moment. Eindelijk verlost van al dat ijzer in zijn mond. Klein stukje ijzer ging er wel in terug. Boven en onder heeft hij nu een draadje om de boel bij elkaar te houden.
Geen foto van dit geheel, want Youri is niet van de foto’s.
Eind van de dag Erik van het vliegveld gehaald. Dit was dan nu echt z'n laatste dienstreis hier. Nog een paar weken werken en dan zit het erop.
En dan nog een Jill en Jenna update.
Voor Jill was het haar tweede dagje Nederland. Het leven in Nederland is best spannend. Ook al ben je gewend aan de lijn te lopen, dan is uitgelaten worden in een woonwijk toch echt andere koek. Dan zijn er ineens fietsers, brommers, spelende kinderen. Die spelende kinderen zijn we in de tuin wel tegen gekomen, maar niet met fietsjes en steppen op straat. Maar stapje voor stapje wordt het leuker. Nu alleen nog buiten plassen, dat is nog even een dingetje. 



Ze is in ieder geval wel happy.
En dan Jenna. Vanmorgen aangekomen na een reis met behoorlijk turbulentie. Ze was doodmoe en heeft heel veel geslapen.
Dat had ze tijdens de vlucht waarschijnlijk niet gedaan, dus ze had wat in te halen.


Ook voor haar was het even ingewikkeld met hoe het nou zit met plassen. Waar en wanneer vooral. Ze zijn zeker wel zindelijk, maar hier kunnen ze van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat naar buiten. Als ze dus moeten staan ze op, lopen naar buiten en doen hun ding.
Nu is het de bedoeling dat ze plassen wanneer ze uitgelaten worden. Alleen moet nog even de link gelegd worden dat uitlaten met een rede is en niet alleen voor de leuk. Kost altijd even tijd. Maar deze dames kunnen dat. Ik weet het zeker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten