dinsdag 15 mei 2018

Keuzes maken

Het was alweer drie weken geleden dat de tuinman voor het laatst geweest was. De laatste dagen zagen we het gras steeds langer en langer worden.
Het kriebelde nog net niet onder mijn oksels als ik de poep opruimronde deed. Poep vinden in hoog gras is sowieso ingewikkeld.
Het was dan ook fijn dat het vandaag weer gekortwiekt werd. Ziet er meteen een stuk verzorgder uit. De honden zijn nooit zo gecharmeerd van alle herrie die de tuinman maakt. Sunny maakte het zo bond, die besloot dat het genoeg was geweest met de trimmer en hapte Gilbert in zijn kuit.
Tja dat kan dus echt niet. Ik was net zo blij dat het gras eindelijk gedaan werd. Sunny heeft eenzame opsluiting in de kennel gehad, dat kon niet anders.
Ondertussen werd Sterre, de pup die met Pluto vliegt ook nog opgehaald. Het viel voor de honden niet mee om prioriteiten te stellen. Blaffen bij de poort, blaffen bij de grasmaaier, ja dat zijn nog eens keuzes. 
Keuzes moesten er vanmiddag ook gemaakt worden. Toen kreeg ik visite van mensen die graag langs wilden komen om wat te brengen.
Ze hadden een hele tas met hondenspeeltjes meegenomen. Die werd zo leeggekieperd op het gras.
En leuk dat de honden dat vonden! Ze hebben allemaal iets uitgezocht om mee te spelen.


Je zag wel heel duidelijk wie waarin voorkeur had. Luna kwam knuffels halen. Elke keer weer een andere. Tico is gek op piepspeeltjes en heeft er twee gescoord. Jill begon een eigen verzameling een stukje verderop en Jenna was duidelijk fan van de flostouwen. Ik vond het super om te zien. De toeristen natuurlijk ook.
We hadden vanmiddag ook nog onze afspraak bij de orthodontist. Youri keek erg uit naar het moment dat zijn beugel er nu eindelijk uit ging.
Helaas een kleine teleurstelling voor hem. De helft is er maar uit. Hij krijgt na het verwijderen van de beugel draadjes achter zijn tanden. Ze hadden alleen het draadje voor boven binnen gekregen. Die van de onderkant was niet goed doorgekomen en niet besteld. Die draadjes worden op maat gemaakt naar aanleiding van happen in gelei. Geen volledige verwijdering van de beugel dus. Boven is er af en onder zit er nog in, voor twee weken.
Youri baalde wel. Hij had zich er erg op verheugd. Nou ja, die twee weken komen we ook nog wel overheen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten