zaterdag 12 mei 2018

Logeetje erbij

Sinds gisteren hebben we er een logeetje bij. Het is voor het goede doel. Het is namelijk de bedoeling dat Pluto samen met dit hondje in 1 bench naar Nederland vliegt. Het kan natuurlijk niet dat ze elkaar pas op Hato ontmoeten en we ze zo hoppa in één bench zetten.
Dus Sterre logeert nu bij mij, zodat ze kan wennen en spelen met Pluto. Het is maar voor een week. Aankomende vrijdag vertrekken ze beide naar Nederland. 


Sterre vond het wel heel spannend. Begrijpelijk, want er waren er een aantal die dachten dat het leuk was te laten zien dat je groter, stoerder en sterker bent dan haar. Eigenlijk zijn ze dat helemaal niet, maar doen ze net alsof. En met succes, Sterre vond er niks aan. Gelukkig gaat het nu een heel stuk beter en hobbelt ze lekker al wat mee met de rest.
Vanmiddag zijn haar baasjes langs geweest. Die zijn hier gisteren voor een vakantie aangekomen en waren natuurlijk super nieuwsgierig naar het hondje dat ze hadden uitgezocht. Nou, prima keuze! En ook Sterre was ook dik tevreden met haar baasjes. Ze was niet bij ze weg te slaan. Ze had overduidelijk een goed gevoel bij deze mensen.
Ondertussen was ik ook druk geweest met de hond van de halsband. Die had ik vanmiddag opgehaald bij de dierenarts en precies nog voor het bezoek van de baasjes van Sterre bij Thea kunnen brengen. De hond die door de meldster Reagan was genoemd was super blij en stond er goed bij. 




Zijn wond was netjes schoon en zag er stukken beter uit. 


Helaas ging het niet goed bij Thea. Hij vond zijn opsluiting in de kennel niet leuk en liet dit duidelijk merken.
Los laten lopen kon ook niet, want hij vond alle katten die er liepen ook te leuk. En nu zit hij dus tijdelijk bij mij. Tot er een andere plek gevonden is, want ook ik heb een kat en die wil ik graag heel mee naar Nederland nemen. Plus dat ik toch echt echt moet minderen en niet juist er één bij nemen.
Maar zoals het er uit ziet heeft zich een reddende engel gemeld en kan hij morgen verhuizen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten