maandag 25 januari 2016

Ingekakt

Na een week gezelligheid was iedereen vandaag een beetje ingekakt.
Het is niet voor iedereen te begrijpen, maar visite hebben en gewoon naar werk en school gaan is vermoeiend. Dat betekent niet dat het niet gezellig was! Integendeel! Maar je gaat toch de hele week later naar bed dan normaal. Eet ook op andere tijden dan we anders zouden doen en eet minder gezond. 
Je wilt er kunnen zijn voor de familie, maar ondertussen gaat het leven hier thuis ook gewoon door en dat vergt energie.


Maar geeft niks, het energielevel komt vanzelf wel weer op de juiste stand.
Vanmorgen is er ondanks dat de kinderen er geen zin in hadden huiswerk gemaakt.
Vanmiddag hadden we een verjaardag van de dochter van een collega. 
Het is leuk om op die momenten elkaar tegen te komen. Even lekker je verhaal kwijt en aanhoren waar andere mee zitten of tegenaan lopen.
Je hebt hier elkaar nodig, aangezien je niet op familie kunt terugvallen. Zulke verjaardagen zijn dan ook niet alleen gezellig, maar ook een steunpunt.
Vanmiddag kregen we van Rosanne Kluivert een foto en een filmpje.
Er is vrijdag weer een hondje van onze stichting naar Nederland vertrokken. Er was iemand in Nederland die helemaal verliefd was op Vosje. Die wilde hem dolgraag over laten komen.
Daar regelen we dan met alle liefde de papieren voor. De stichting van Rosanna vangt het hondje van Schiphol op en laat het bij hun thuis een dagje bijkomen. Vandaag werd ze naar haar forever home gebracht.
Wat een heerlijke samenwerking! Blije mensen, blije honden, daar doen we het voor.
Voor meer info over de stichting van Rosanna Kluivert, zie Facebook Perla and Friends- dog Rescue 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten