maandag 4 januari 2016

Aan alles komt een eind

Erik heeft deze week nog vrij. Niet alleen omdat hij nog zoveel uren had om op te maken, maar ook omdat hij woensdag op pad gaat om samen met een vriend een jungletocht te gaan doen.
Ze gaan naar Brazillie om daar van allerlei stoere mannendingen te ondernemen.
Aangezien ik geen stoere man ben blijf ik thuis. Voor deze reis en eigenlijk voor elke reis is een reisverzekering nodig. Doen we altijd bij dezelfde firma, maar nu dacht Erik het is bij een ander te proberen. Alles online ingevuld en verstuurd.
Wordt hij vandaag gebeld. Eh, meneer? Ja. U kunt niet met de creditcard betalen. O oke, kan het dan wel via een Nederlandse rekening? Nee meneer, dat kan ook niet. O, jammer. RBC dan? ( even voor de Nederlandse lezers, RBC is éen van de banken van het eiland). Nee, ook niet meneer. U kunt alleen maar bij ons verzekeren als u een MCB account heeft. Sorry, maar die heb ik niet. O jammer meneer, dan kunt u niet bij ons verzekeren. En zo kwamen we toch weer bij het bedrijf waarbij we het voorheen altijd al regelden, met creditcard.
De afgelopen dagen knalden het vuurwerk nog aardig door ook al was oudjaarsdag toch alweer even geleden. Sneu voor de honden die er bang voor zijn. Elke dag weer van die enorme rotklappen.
Ik vind vuurwerk en vooral siervuurwerk best leuk, maar om dat nou af te steken van 27/12 tot en met 03/01 gaat me wat ver.
Maar aan alles komt een eind en dus zo ook aan de herrie van rotjes. Het was duidelijk dat iedereen vandaag weer naar school of werk moest, heerlijk rustig!
En kijk, dan is Luna ook weer helemaal happy!



Ze is van alle stress wel zes tinten grijzer geworden. Maar ach, het staat haar goed.
Niet alleen het vuurwerk was ten einde vandaag, ook de fosterperiode van Binky zit erop.
Het is alweer een maand of drie geleden dat hij werd gebracht. Een klein kaal manneke met karpattenziekte. We hebben zijn huid weer tot rust gebracht zodat zijn vacht weer ging groeien.
Nu zie je er helemaal niks meer van. 
Vanavond werd hij opgehaald door zijn nieuwe baasjes. De baasjes hadden er helemaal zin in, Binky wat minder. Ik denk wel dat hij het door had. Hij reageerde anders dan anders.
Morgen gaat hij kennismaken met zijn nieuwe vriendinnetje die met smart op hem wacht.
Kunnen ze eindelijk samen door de tuin rennen. Alleen is er natuurlijk niks aan. Nou Binky kan niet alleen heel hard rennen, hij kan uren spelen en ravotten. Dat komt vast wel goed met die twee.
Het ga je goed Binky!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten