donderdag 21 januari 2016

Even bijtanken

Zoals ik wel had verwacht heeft het blog van gisteren een hoop losgemaakt.
Iemand schreef al terecht dat ze er helemaal niet bij stil had gestaan wat er gebeurd in een roedel honden als de reuen niet gecastreerd zijn en de teefjes loops worden. Dikke vechtpartijen dus.
Eens te meer nog duidelijker dat alle honden op straat dan wel gecastreerd of gesteriliseerd moeten worden. Zo is er geen gevaar meer voor agressieve vechtpartijen en worden er ook geen pups meer verwekt.
Gelukkig gaat het goed met mijn vriendin. Vanmorgen heeft ze een tetanus injectie gehaald. 
Verder was de arm stijf en beurs. Dat zal nog wel even een paar dagen zo blijven, maar daarna zal het langzaam aan beter gaan. 
Over de gewonde hond heb ik niks meer gehoord. Ik ben er zelf ook niet achter aan gegaan. Vanmorgen niet meer aan gedacht en vanmiddag was ik eens even helemaal uit de WiFi verbindingen.
Dat is ook wel eens lekker, want anders blijf je berichten ontvangen.
Als mijn zus er is wil ik daar even van genieten. Even quality time die paar dagen dat het kan.
Dus geen berichtjes en geen updates, alleen maar lekker bijkletsen en een tijdschrift lezen.


Dat ik op het strand zat is best een unicum. Zit je op zo'n prachtig eiland met witte stranden en blauw water, kom je er amper! Tja, klinkt wat onwaarschijnlijk, maar ik denk dat de mensen die in Scheveningen wonen ook niet wekelijks op het strand te vinden zijn. 
Maar als ik er dan eenmaal zit geniet ik er wel van. Dus vanmiddag weer helemaal bijgetankt na de heftige gebeurtenissen van gisteren. We kunnen er weer tegenaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten