zaterdag 28 oktober 2017

Verlaat verjaardagskado

Het is laat en waarschijnlijk zitten de eerste mensen in Nederland al nippend aan hun koffie met smacht te wachten op mijn blog.
We zijn sinds een uurtje thuis van het concert van kensington. We zijn eerst even met z'n tweeën uit eten geweest en daarna naar het concert. Het was mijn verjaardagskado aan Erik. 
Dit soort evenement zetten je echt even in de realiteit dat je op een tropisch eiland woont.
Hoe gaaf is het dat je eind oktober in je korte broek en op je slippers op een strand met palmbomen naar een concert aan het luisteren bent. De sfeer bij zulke concerten is altijd erg gemoedelijk en ook niet afgeladen druk. Plat gedrukt worden bij dranghekken kennen we hier niet. 


Maar, dat is dan het enige nadeel, bij thuiskomst wacht nog wel een heel programma. Ondanks dat het 01.00 uur is moeten de honden en kat nog eten en de pups hun medicatie. Al met al is weer een goed half uur verder voordat er dan eindelijk gedoucht kan worden. Nu snel slapen, want morgen gaat mijn wekker weer. Dan ga ik met een paar pups op pad naar een farmers markt. Daar kunnen de kinderen lekker knuffelen met de honden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten