dinsdag 10 oktober 2017

Knuffelmoment

Als het halve eiland vandaag leeft alsof het zondag is, dan kunnen we niet anders dan daar ook maar aan mee doen. 
Ik had er in mijn planning al rekening mee gehouden, voor vandaag waren alle boodschappen al binnen.
We konden het lekker rustig aan doen en hebben dat dan ook gedaan. Morgen rennen we wel weer naar dierenartsen, winkels, fosters enz.
De honden namen ook hun relaxmoment. Ze begonnen met het lezen van een tijdschrift.
Wel op hun manier natuurlijk.


En als er dan niks meer van over is doen we een powernap. Snap ik! Je wordt natuurlijk moe van al die informatie die je tot je moet nemen.
In de tijd dat de pups hun siësta hielden zijn Erik en ik weer de honden op bullenbaai gaan voeren.
De grote reu van de vuilnisbult is nog steeds weg. Ik had gisteren brokken achter gelaten, maar die lagen er nog. Ook zijn waterbak was niet leeg. Ik denk toch echt dat hij er niet meer zit. Ik heb vandaag wel alles aangevuld, je weet maar nooit, maar mijn gevoel weet wel beter. Ik hoop maar dat iemand met goede bedoelingen hem meegenomen heeft.
Weer thuis hebben we eens lekker een knuffelmoment met de pups ingepland. 

Ze hebben gelukkig elkaar, want door die grote lummels worden ze regelmatig onderste boven gelopen.
Nou worden ze daar niet slechter van, maar om te spelen zoeken ze echt elkaar op. 
En dan poes, die heeft eindelijk door dat er in het voorraadhok een muis woont. Misschien zelfs wel twee. En hij gaat ervoor! Hij heeft wel een uur liggen staren naar de spleet tussen de droger en de wasmachine. Ik denk dat de muis al lang zes deuren verder zat hoor, maar het gaat om het idee he. Hij weet nu dat er muizen wonen en ik ga er van uit dat hij daar nu alerter op gaat reageren. Hoop ik.


In ieder geval had hij het hier opgegeven. Hij is nog jong he, zijn concentratieboog is nog niet zo goed ontwikkeld. We zullen hem een handje gaan helpen. Ik heb de val ook maar weer op scherp gezet.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten