maandag 16 oktober 2017

Aandoenlijk

Youri was vandaag een extra dagje vrij. Studiedag voor de leraren, wat betekende een extra vrije dag voor de leerlingen. En ook Erik had vandaag vrij genomen. Het was namelijk zijn verjaardag.
Hoe leuk was het dus om met elkaar de verjaardag te kunnen vieren.
Dat hebben gedaan met een hapje en een drankje op Kokomo. 


Een andere keer maken we er weer een keer een stranddag van. Dat vonden we nu niet kunnen met de pups die dan de hele dag in het hok zouden moeten zitten, maar ook niet met de honden die buiten zouden blijven. 
Het is nog net te kort dat ze er allemaal zijn. Niet dat er heel veel onrust is, maar we houden het liever nog even goed in de gaten.
Onze Goofy 2 voelt zich al helemaal op haar gemak. Die is alleen maar blij met waar ze nu is.


Bij thuiskomst zijn de drie bullenbaai dames echt door het dolle. Alsof ze niet verwacht hadden je ooit weer te zien. Ik kan bijna niet eens door de tuin naar het huis lopen. De zwarte dame klemt zich met beide pootjes om mijn benen heen. Het is gewoon aandoenlijk.
Dat waren de pups ook. Die heb ik gewassen. Alle vlooien waren meer dan dood, maar behoudens dat  hebben ze ook schilfers en waren ze vies. Nu dus niet meer.


En dan nu nog even een lekker bakkie en zo is deze dag ook weer voorbij gevlogen. Pfff meer uur in een dag zou soms best fijn zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten