zaterdag 14 oktober 2017

Geslaagde intergratie

Dat het een drukte van belang is hoef ik vast niemand uit te leggen.
Een nieuwe hond in de roedel geeft onrust. Nu was dat vorige week zondag al Senna en gisteren dan weer twee.
De lippen worden weer opgetrokken, de tanden gebloot want het moet vooral wel helder zijn waar je staat in de roedel. Alleen Luna en Tico doen niet mee. Waar die staan is geen twijfel over mogelijk. Geen enkele hond die z'n lip omhoog trekt naar Luna. Is ook niet aan te raden kan ik ze vertellen.
Binnen 24 uur merk je al wel verschil. Iedereen krijgt z'n aandacht, maar degene met de oudste rechten net even wat meer. De laatstkomende schikken zich in hun rol en worden wat relaxter.
En na drie maaltijden hebben ze ook wel in de gaten dat daar geen strijd om gestreden hoeft te worden. Niemand wordt vergeten.
De twee kleine dametjes zouden familie kunnen zijn van goof en Alexa. De zwarte is echt net de tweelingzus van Goofy en de witte gele is Alexa is de kleinere uitvoering.
De dametjes doen het goed. Ze doen alsof ze er al jaren wonen. Rennen mee naar het hek om te waken en liggen al op de bank. Nou, dan ben je geslaagd voor de integratiecursus.


De emmerpups hebben we vanmorgen voor de eerste keer rond laten hobbelen. Ze zijn niet verlegen en gingen al snel op onderzoek uit. 
Senna was de eerste die ze onderweg tegen kwamen.


Gelukkig hebben we rondom de eettafel vier stoelen. Ideaal om je onder te verschuilen als het te eng wordt.


Vanmiddag lagen ze al allemaal over elkaar heen te rollebollen. Voor de ukkies zijn extra speelmaatjes best wel leuk. Kan je weer eens een ander in de kuiten bijten dan je eigen broer of zus.


Natuurlijk hebben we de laatste hond op bullenbaai niet vergeten. We hebben haar gevoerd en extra aandacht gegeven. Dat laatste alvast in de voorbereiding om haar mee te nemen. Aaien vindt ze nu prima, maar oppakken nog niet. 
Op Facebook op de pagina lost and found animals stond een post met vermiste honden. Deze waren al sinds eind juni vermist. Éen van de honden op de foto lijkt heel erg op het overgebleven hondje.
Ik heb de hoop dat er een match met de eigenaar van de vemiste honden is. Dat zou toch wel heel geweldig zijn. Zo niet, dan halen we haar daar ook weg.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten