zaterdag 21 oktober 2017

Informatief gesprek

Een aantal dagen geleden werd ik via de pm van Facebook benaderd door iemand die aangaf interesse in ons werk te hebben. Hij wilde graag langskomen in de periode dat hij hier op vakantie was.
Kan altijd, dus maakte ik de afspraak voor vandaag.
Groot was mijn verbazing toen hij vrijwel meteen vertelde dat hij op zoek was naar een vierde hondje.
Hij had er al twee uit een asiel in Nederland en ééntje uit Spanje. Daar paste toch wel een vierde bij.
O oke, dat is ineens een hele andere insteek van gesprek. En dan kwam hij eigenlijk ook nog eens voor max. Ehhh, die zit bij Bianca. Snel Bianca gebeld of ze thuis was, ja dat was ze. Oke komen we er zo aan. En zo werd een informatief gesprek ineens een rondje langs de foster en uitleg over de procedure hoe een hondje mee naar Nederland gaat. Ook leuk natuurlijk, misschien nog wel leuker zelfs dan alleen een info praatje.
Ondertussen werd de zus van de man die hier op het eiland woont helemaal verliefd op mijn grijs bruine reutje. Die heeft zo'n prachtige kleur. Je ziet dat alleen slecht op foto. Je moet dat in het echt zien. Iedereen die deze pup gezien heeft verbaasd zich eerst over zijn kleur en daarna over dat hij nog niet weg is. Vandaag is dat misschien alsnog gelukt. Morgen hoor ik of het een ja is of toch een nee.
Wie er wel weg zijn, zijn Fay en Yaïsa. Dat zijn de zusjes van meneer grijs. Deze twee dames zijn al geadopteerd en wachten op het moment dat ze oud genoeg zijn om te gaan.
Manon en de kids hebben ze vandaag opgehaald om de ze in de tijd dat ze nog hier zijn aan van alles te laten wennen. De kids hadden er helemaal zin in! Komt wel goed met deze twee. Die komen niks te kort, ze zullen regelmatig doodop zijn van alle aandacht die ze zullen krijgen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten