zaterdag 28 oktober 2017

Mooi nieuws

Oei, was een kort nachtje vannacht. En toen mijn wekker vanmorgen ging was ik er ook helemaal nog niet klaar voor. Maar ja, ik had toegezegd om namens Rescue Paws op de markt aanwezig te zijn.
Daar had ik vanmorgen wel spijt van hoor, poeh viel niet mee.
Ik hoefde gelukkig niet op te starten. Er waren andere vrijwilligers die er vanaf 09.00 uur konden staan. Dat gaf mij ruimte om eerst weer de kennel schoon te maken, alle honden te voeren en zelf even te eten. Daarna ben ik bij Esterelle de twee pups gaan ophalen die nog niet geadopteerd waren en ben ik met die twee en mijn pupje met grijze gloed op pad gegaan.
Het was een kleine maar gezellige markt waar toch nog best veel bezoekers op af kwamen.
De pups werden regelmatig even uit de kooi gehaald om flink geknuffeld te worden.


Ik ben tussendoor nog een keer naar huis gereden om extra spullen op te halen. Het liep zo goed, het was zonde om een lege tafel te showen.
Kom ik aan met alle spulletjes, hoor ik het mooi nieuws dat er voor mijn pupje zeer geïnteresseerde mensen waren. Ze wilde de hond eigenlijk al direct meenemen, maar dat doen we niet. Als we dat zouden doen verlagen we ons tot hetzelfde niveau als een dierenwinkel. We willen absoluut niet dat een pup een momentaankoop wordt. De andere vrijwiligers hadden het telefoonnummer van de geïnteresseerde opgeschreven zodat ik die later zou kunnen terug bellen.
We hebben een hele gezellige middag gehad en de pups hebben het super gedaan. Ze waren moe, maar nog steeds relaxt.


Vanavond heb ik even contact gezocht met het gezin dat zo verliefd was op mijn pupje. 
We hebben voor aankomende week een afspraak staan om even te komen kennis maken. Ik heb er goed vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.
En dan nog meer mooi nieuws. Ben even snel de supermarkt in gegaan om een krant te scoren. Het interview van vorige week was vandaag gepubliceerd. Gaaf zeg! Voelt toch wel als een hele eer om als persoon en organisatie zo vernoemd te worden.


Ik weet niet of het te lezen is en of er behoefte is aan de tekst, anders plaats ik die morgen nog wel even in delen in een post.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten