donderdag 19 oktober 2017

Gereserveerd

Je zou bijna kunnen zeggen dat het saai was vanmorgen. Geen onverwachtse bezoekjes van lieve mensen die spulletjes kwamen brengen. Maar aan de andere kant gaf dit nu weer alle tijd om even flink schoon te maken. Niks aan maar wel nodig, dus hebben we de stofzuiger alle hoeken van het huis laten zien. Niet alleen wordt mijn huis daarmee opgeruimd, maar laat ik de pups ook wennen aan allerlei huis tuin en keuken geluiden. Zo'n stofzuiger is natuurlijk enorm indrukwekkend. Er zijn zelfs grote honden die dan liever buiten gaan liggen. Ach ze doen maar, hoef ik er ook niet omheen te zuigen. 
Vanmiddag ben ik met onze fotograaf naar Esterelle geweest. Die heeft onder andere een mama met 8 pups in fostercare. Twee zijn er al gereserveerd, nu de rest nog. Het was bij haar niet alleen een hele klus om de pups leuk op de foto te krijgen, maar ook nog eens om uit elkaar te houden wie we gehad hadden en wie niet. Het is net de ark van Noach daar, twee zwarten mannetje/vrouwtje, twee bruine mannetje/vrouwtje enzovoort. Een klein wit streepje op het hoofd is dan net het verschil. Ja, en het geslacht natuurlijk, maar daar moet je de hond toch echt voor optillen. Je moet het maar weten, lastig was het wel. Als het goed is hebben we iedereen gehad, inclusief deze mooierd.


Maar deze was dus precies weer de pup die was gereserveerd. Als wij het verschil al niet eens kunnen zien, dan kunnen de adoptanten dat ook niet. Die krijgen gewoon een verrassingspakket opgestuurd.
Ze mogen alleen de kleur bepalen.
Mijn laatste pup van drie is ook nog niet geadopteerd en dat terwijl we dachten dat die als eerste weg zou zijn. Niet dat hij er erg mee zit hoor. Ook zonder gereserveerd te zijn vermaakt hij zich opperbest.
Zijn manier van de bakken uitlikken en daarmee de allerlaatste restjes meepikken is echt zo grappig.
Hij gaat er speciaal voor liggen zodat hij z'n poten kan gebruiken om de bak op z'n zij te draaien.
En dan heerlijk genieten. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten