zondag 22 oktober 2017

Even wat anders

Waar een zondag al niet goed voor kan zijn. Achterstallige was weg werken natuurlijk of wat administratie bijwerken. Maar wat dacht je van een interview voor een krant. Is weer eens wat anders toch? Er is een journaliste langs geweest die met een aantal contactpersonen van verschillende stichtingen een gesprek gehad heeft. Het werd best een lang gesprek, bijna 2,5 uur. 
Ik heb het concept vanavond al mogen lezen. Ik heb nog wat foto's moeten doorsturen en nu maar even zien wat er precies van geplaatst gaat worden. Ben heel benieuwd. Vond het een hele eer.
Tja en wat verder op deze zondag. Foto's uitzoeken voor een nieuwe advertentie, berichtjes beantwoorden, poepronde door de tuin lopen, kennel schoon boenen, huis vegen en dweilen, hondendekens uitkloppen, was opruimen, bed verschonen en dan eindelijk om 17.30 uur nog even lopen met de eigen honden. Desi valt ook al bijna onder de categorie eigen honden. Die vindt het zo ontzettend leuk om mee te gaan! En ik gun haar dat ook zo! Nog even in de avondschemer een wandeling maken. Er waren er meer met die gedachte, want op de heenweg kwamen we Thea tegen die het er net op had zitten. Ik weet dat zij het net zo druk, zo niet drukker heeft dan ik. Maar ja beiden voelen we ons ook verplicht naar onze eigen honden om die zo hun momentje te geven. En natuurlijk had ik op dat moment ook in het zwembad kunnen hangen, of languit op de bank kunnen liggen, maar ik weet dat Luna en Tico helemaal door het dolle gaan als ze even uit mogen. Hoe zouden ze dat toch vinden als we weer in Nederland wonen. Dan gaan ze drie keer op een dag uit. Ben heel benieuwd of ze elke keer weer springend, joelend en dansend bij de deur staan of dat ze dat na een week al weer heel gewoon vinden. In ieder geval maak ik nu als ik met ze weg ga weer een goede beurt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten