dinsdag 2 mei 2017

Dag van arbeid

Vandaag was nog een extra vrije dag voor ons allen. Het was dag van de arbeid. 
Die extra vrije dag hadden we ook zeer hard nodig. We zijn nog steeds niet allemaal fit. De enige die vanmorgen vroeg uit de veren was was Maud. Zij had een oppas afspraak staan en moest al om 08.00 uur aan de bak. Het viel haar niet mee begreep ik later van haar. Ik was zelf nog lang niet in beweging om die tijd.
Ook bij het oppasadres was er een zieke waardoor het oppassen uiteindelijk maar van korte duur was.
Maud is hierna nog even lekker terug naar bed gegaan om de rest van de uurtjes te maken.
Het liefst zou ik de hele dag niks doen, maar dat zat er niet in. Er lag een hoop kleding van vier personen die 17 dagen uit een koffer geleefd hadden dat gewassen moest worden.
Het werd een dag van arbeid in plaats van een vrije dag.
Als vanouds rolde Desi weer lekker met haar kop door de schone was en ging Goofy er met een paar sokken vandoor. Ze zijn hun streken nog niet verleerd.
Haar koninklijke hoogheid Alexa Amalia zit nog steeds in haar troon. Ze heeft wel iets koninklijks, al is het maar dat ze op Koningsdag gevangen is en naar de dierenarts werd gebracht.
Alexa vindt alles nog erg spannend. Ze is nu vier dagen in huis, maar heeft haar troon nog niet verlaten.
Niet dat ik gezien heb in ieder geval. Ze moet er wel buiten zijn geweest, want haar kennel is schoon van ontlasting. 
Ze laat zich wel aaien. Onder haar koppie vindt ze oke, als je boven op haar koppie wil aaien duikt ze in elkaar. Ze kan me niet vertellen wat er in het verleden is gebeurd, maar veel moois zal het niet geweest zijn. Hopelijk gaat ze deze week inzien dat het bij ons veilig is en dat we haar absoluut niets aandoen.
Ik gun haar zo een onbevangen en gelukkig leven! Met Alexa verwelkomen we onze 84ste fosterhond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten