dinsdag 2 mei 2017

Even inkomen

De scholen zijn weer begonnen en Erik is weer aan het werk.
Ik heb vanmorgen onze vrienden uitgezwaaid die weer terug naar Nederland gingen.
Ze hebben hun taak om op het huis en de honden te passen zeer serieus genomen. Geweldig hoe ze de dieren verwend hebben en zelfs Desi weer een stukje relaxter hebben gekregen.
Het afscheid nemen van de honden waar ze toch 17 dagen intensief contact mee hadden viel niet mee. Maar ze zijn natuurlijk altijd welkom om te komen knuffelen. Ze hebben dan alleen behoorlijk wat reistijd.
De rest van de dag heb ik mij bezig gehouden met bellen en afspraken maken.
Soms is dat best lastig. Bedrijven zijn niet altijd goed bereikbaar of hebben zo lang pauze dat ik daarna weer vergeet nogmaals te bellen.
Ik heb in ieder geval nu een afspraak staan voor de controle foto van Goofy. Die gaat morgen gemaakt worden. Ik ben heel benieuwd naar wat we gaan zien. Zullen de extra groeischijven verdwenen zijn? En kunnen we nog verder afbouwen met de prednison? Morgen meer.
De andere afspraak die zo snel mogelijk gemaakt moest worden was voor een monteur die naar de deepwell kon kijken. Deze is weer eens buiten werking. Omdat de deepwell aangesloten is op het dripsysteem krijgen de planten nu geen water. Bij een dagelijks tropisch klimaat is dat natuurlijk funest voor alles wat groen is. Die afspraak staat nu voor donderdagmorgen. Ze wist niet hoe laat.
Ik als perfectionist vind dat vervelend. Nu weet ik niet hoe laat ik op moet staan. Gelukkig laten mijn honden altijd wel weten wanneer de bel gaat. 
Tussendoor hebben we ook nog getennist. Eindelijk weer een les na 3,5 week. Het was wel weer inkomen. Maar dat was het vandaag voor iedereen. Zo'n reis maken is leuk, maar heel uitgerust kom je er niet van terug. Het zal deze week nog wel even pittig blijven. Na het weekend is vast alles weer als normaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten