zondag 14 mei 2017

Surfers paradise

Het was vroeg opstaan vanmorgen. Ik had een vlucht naar Bonaire om 10.00 uur.
Hiervoor moest ik om 08.00 uur op het vliegveld zijn, maar daarvoor had ik ook nog tijd nodig om de pups bij de overburen te verzorgen. Daar was tot vanmiddag niemand thuis.
Om 07.00 uur ging de wekker om daarna met trekker en bezem die kant uit te gaan.
Precies 07.45 was ik klaar. Het was weer schoon, de pups hadden hun medicatie gehad, mama hond ook een pil, toen nog voor iedereen een bakje voer en daarna snel weer terug naar de overkant.
Hier stond mijn koffer en de taxi al klaar. Ik vloog alleen naar Bonaire. Maud zou later die ochtend komen. Dit komt doordat school en ik dit onafhankelijk van elkaar geregeld hadden. Geeft niks. Ik kon na aankomst vast inchecken en de huurauto regelen. Om 13.00 heb ik haar weer opgehaald.


Vanmiddag was het nog even tijd voor ontspanning. Maud wilde al tijden heel graag op Bonaire surfen. Er is hier namelijk een plek waar het water laag staat en de wind constant is. 


Hier moest het gaan gebeuren. De plek die surfers paradise genoemd wordt. Maud kon het beamen, het was heerlijk. Overal kan je staan wat starten erg makkelijk maakt. En de wind die voortdurend aanwezig was zonder weg te vallen zoals dat op Curacao gebeurd maakte dat dit inderdaad een plek is om als surfer van te dromen.
Door het thuisfront werd ik op de hoogte gehouden over de hondjes.
Het teefje dat vorige week vrijdag gesteriliseerd is loopt nog heerlijk bij ons rond. 


Het is zo'n ontzettend lieve hond! Ze is erg onderdanig en snel bang dat ze iets fout doet. Dan gaat haar staart tussen de benen en doet ze haar kop omlaag. Maar ze doet helemaal niks fout.
Ze doet de dingen die onze honden ook doen. En daar is niks illegaals aan. Alleen weet ze dat nog niet.
Erik had haar vanmiddag naar binnen zien sluipen, naar de slaapkamer waar de manden staan.
Daar durfde ze nog niet in te liggen. Naar de slaapkamer sluipen was al spannend genoeg.
Ze dacht ook echt dat ze iets stouts gedaan had. 


Maar nee hoor, dit mag bij ons. Ze mogen allemaal naar binnen, daar krijgt niemand straf voor.
Ze heeft een lekkere aai over haar bol gekregen en Erik heeft haar uiteraard laten liggen.
Het is mooi om te zien dat zo'n hondje weer gaat genieten, maar ik kan toch wel erg boos worden om de rede waarom dit hondje zo onderdanig en terughoudend is. Sommige mensen op deze aarde zijn echt verschrikkelijke wezens.




  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten