vrijdag 26 mei 2017

Inpakken maar nog niet wegwezen

Ik werd al door meerdere mensen getipt en Maud had het zelfs al bekeken, maar op de Nederlandse tv is het programma beruchte gevangenissen te bekijken. Afgelopen week was Curacao aan de beurt en kon iedereen daar de enige opgesloten blanke man zien. En ja inderdaad, dat is de ex aardrijkskunde leraar van Maud die zijn vrouw met 34 messteken om het leven heeft gebracht. Tuurlijk verteld hij dat hij het niet gedaan heeft. De gevangenis zit vol onschuldige mensen en daar is hij er uiteraard één van.
Maar die 25 jaar straf is meer dan terecht, het duimendikke dossier gaf voldoende bewijs om hem op te sluiten. Als ik hem zo zie en hoor spreken krijg ik echt de kriebels van hem. Naar individu, hij zit daar prima in die beruchte gevangenis.
Heel veel tijd voor tv programma's heeft Maud niet. Ze is ook druk met inpakken. 



Niet dat ze al gaat, maar haar spullen kunnen mee in een container van een vertrekkende collega.
En die wordt volgende week al ingepakt. Maud heeft deze dagen dus de klus om ook vast in te pakken. Niet alles kan al mee. Schoolboeken bv nog niet, maar warme kleding wel. 
Die lag hier voornamelijk voor trips naar koude werelddelen. Dat koude werelddeel wordt nu Nederland. Wat overblijft in de kasten gaat mee in de koffer, maar dat duurt nog even.
Wat ook even duurde was het moment dat ik de pups onder het autowrak beter kon bewonderen.
Eerst waren ze zo klein dat ze er niet onder vandaan kwamen. De keren erna waren ze wat schichtig en schoten ze terug onder de auto. Maar vandaag kon ik de eindelijk vast pakken. Ik heb ze allemaal ontwormt en ingesprayd tegen vlooien. Daar krioelde het van. 
Deze mooierd is nu vlo vrij. Nog even en dan kunnen ze weg onder de auto. Voor mama zullen we dan een afspraak voor sterilisatie maken. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten