zondag 22 januari 2017

Hoofdstuk afgesloten.

Omdat mijn zus en zwager graag naar het strand wilden was het vanmorgen even aanpoten om te zorgen dat ik weg kon. Ik kom zelf maar zelden op het strand. Ik heb en neem er de tijd niet voor.
Ik heb er geen zin in om als een malloot alles in huis en met de honden te doen om 's middags op het strand te liggen. Ik doe liever alles op een relaxt tempo. Voor vandaag heb ik mijn tempo alsnog aangepast zodat ik vanmiddag mee naar het strand kon.
Mijn zus wilde graag naar een mooi strand waar je ook nog een beetje leuk kon snorkelen.
Daar hebben we er meerdere van, maar wij zijn geëindigd bij cas abou. Dat strand heeft toch wel een beetje de bounty looks. Qua snorkelen vond ik het wat tegenvallen, maar ik ben misschien wat verpest. Nu ik de meeste vissen wel gezien heb wacht ik op een bijzonder geval. Een keer een walvis ofzo, of een groep dolfijnen. Voor de rest ben ik niet veeleisend hoor.
Om 16.30 moesten we het strand weer verlaten. Ik moest naar Hato om Trix weg te brengen en uit te zwaaien.
Trix is het laatste pupje van het nest van vijf. De vijf magere bottenzakjes die op boca Sami lagen.
Twee overleefden dit avontuur niet. Het bange reutje ging naar een andere foster en het witte teefje is een paar weken geleden al naar haar forever home gegaan.
Nu was het de beurt aan Trix. Zij sluit het hoofdstuk boca Sami pups af. Ze gaat een ontzettend goed leventje krijgen in Nederland. Ik heb ontzettend veel contact gehad met haar nieuwe baasjes. Ze hebben zo'n zin in haar komst, ze zijn blij dat het nu eindelijk zo ver is. Ik was minder blij dat het nu zo ver was. Trix is echt een klein schatje. We hebben regelmatig hard om haar moeten lachen als ze weer eens op de bank met een tennisballetje aan het spelen was. Dat zag er zo koddig uit.
Trix was ook het vriendinnetje van James en speelde regelmatig met Jimmy. Maar ja, zo gaat dat. De éen gaat en de ander komt. En dat is eigenlijk maar goed ook. Dit geeft weer kansen voor de volgende.
Dag lieve Trix, ik hoor vast en zeker van je baasjes nog wel hoe het met je gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten