donderdag 19 juli 2018

Drie dolle dwazen

Voor vandaag stond de eerste productieve dag in het huis gepland. We waren er dinsdag al wel geweest, maar toen zijn alleen de voorbereidingen getroffen. Gamma bezocht, kleurtje gekozen enzovoort.
Vandaag moest dat kleurtje dan ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Of eigenlijk moest er een kleur weg gewerkt gaan worden. De kozijnen in de kamer van Youri waren nog mosgroen. Dit stamt uit de tijd dat hij nog een legerkamer had met een helikopter op de muur en dus ook groene kozijnen.
Als je 16 bent heb je andere ideeën over de inrichting. Groen is uit, zwart is in. Dat zwart mag hij van mij terug laten komen in meubels, de kozijnen maak ik weer lekker neutraal wit. Dat is dan meteen vast geregeld voor de periode dat zwart ook weer uit is. 


Door het tegenlicht slecht te zien, maar het kozijn was hier nog groen. Nu niet meer. Samen met de net gespackte muren maakt het weer een fris geheel. 
Blij mee. 
Omdat we best lange dagen maken en het ook nog eens warm is, besloten we dat het fijner voor de honden zou zijn om met ons mee te gaan. 
Zo zitten ze niet de hele dag opgesloten in een opgewarmd huis. En eigenlijk vinden wij het ook wel gezellig als ze er bij zijn.
Dit was dus hun eerste keer in Dronten. Ze stormden het huis binnen en daarna meteen de tuin in. Ik heb verhogingen in mijn tuin die gemaakt zijn door middel van plantenbakken. Plantenbakken? Wat zijn dat? Daar kan je prima doorheen rennen. Als drie dolle dwazen vlogen ze door de tuin heen. 




Nou is dat toch niks meer. Er staat voornamelijk alleen onkruid, de meeste planten die ik had staan er niet meer.
Laat ze nu dus nog maar even vliegen. Als ik met de tuin bezig ga zal ik ze ook duidelijk maken waar zij mogen lopen en wat mijn deel is.
Of misschien moet ik er gewoon maar niks aan doen. Lekker laten zoals het is. Luna kan dat wel waarderen. Die had een heerlijk plekje gevonden toen wij aan de klus waren. Ideaal zo’n randje, past precies je kop op. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten