woensdag 18 juli 2018

430 punten

Eigenlijk wist ik wel dat hij zou komen, de jetlag. De eerste nacht ben je kapot omdat je eigenlijk een nacht hebt overgeslagen.
Maar de nacht erna is het alrijd raak. Dan lig ik wakker tot minstens 02.00 uur. Nu dus ook. 
Vanmorgen ondanks het gevoel dat ik helemaal nog niet geslapen had toch maar eruit gegaan. Anders kom je nooit in het ritme, plus dat we vandaag weer van alles op de agenda hadden.
We zijn vanmorgen begonnen bij een autodealer in Harderwijk. Daarna nog één en nog één. Vervolgens door naar Amersfoort waar we ook een afspraak hadden. Maar de auto waar we voor kwamen was er niet. Die was per ongeluk vanmorgen door een medewerker naar een andere vestiging meegenomen.
Niet zo netjes, maar dat vond de medewerker ook. Die baalde echt. Hij zou het gaan regelen. Prima, wij moesten toch nog naar Ikea.
Bij Ikea was het vooral oriëntatie en noteren wat er nodig is. 
Youri was niet mee maar werd via de app op de hoogte gehouden. Welke bureaustoel vind je mooier?


En zo ging dat eveneens bij het bureau en de kast. Ach ja, waar zou je zijn zonder internet. Dan had Youri echt mee gemoeten. Of we daar nou zo gelukkig van worden.
Toen we matrassen aan het testen waren werden we gebeld. De auto was gebracht. We konden een proefrit komen maken.
We hebben Ikea weer verlaten en zijn naar de dealer gereden. Na een proefrit hebben we besloten deze auto te kopen. We hebben afgesproken hem eind volgende week op te halen. Hopelijk is dan de inschrijving bij de gemeente op orde en kan alles meteen op de juiste naam gezet worden.
Er zit allemaal wat haast achter. We hebben nu een huurauto die elke dag een best bedrag kost. Helaas hebben we geen keus. Zonder auto gaat echt niet, maar dan wel graag zo snel mogelijk een eigen auto. Deze gaat Erik straks gebruiken als hij weer aan het werk moet.
Best wel een lekker gevoel dat we dit vast geregeld hebben. Nog 430 punten te gaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten