zondag 29 juli 2018

Noten pak maar zelf apparaat

Vandaag waren we het zat. Na twee weken non stop van alles ondernemen hadden we nu eens even nergens zin in.
We kregen Maud langs die graag met ons wilde lunchen. Dat was onze enige activiteit van vandaag.
Verder lekker een ronde met de honden gedaan. Het is nu een stuk aangenamer, hier kan ik wel mee leven, hopelijk blijft het even een tijdje zo.
Gisteren het blog van Maud. Hierdoor bleef mijn foto van gisteren even over voor vandaag. Ik was namelijk in de supermarkt aangenaam verrast over wat ik tegenkwam. Een noten pak maar zelf apparaat. Ja, ik word daar heel vrolijk van. Een beetje zoals op de markt. Doe maar een schepje van die en van die. Alleen nu ben je zelf de marktkoopman en bedien je het apparaat van de nootjes. 
Ik moest en zou het ook even proberen, veel te leuk en te lekker om niet te doen.


Ik was nog niet van deze verbazing bijgekomen toen ik het volgende apparaat zag. Hetzelfde systeem maar dan met hagelslag.
Ik was zo onder de indruk dat ik de foto ben vergeten, maar je kunt dus zelf bepalen hoe dik en in welke kleur je de hagelslag wil. En wil je ze door elkaar? Prima, dan doe je dat. Oja, het waren andere kleuren dan die je zou denken bij hagelslag. Wat dacht je van zwart rood. 
Ik ben deze luxe niet gewend. Ik was allang blij met het gemak waarmee ik nu boodschappen deed. Alles voorradig en ook nog eens met leuke aanbiedingen. Maar het maakt ook lastig. Stond je eerst in de winkel en was er niks te krijgen, nu sta ik in de winkel en is er een overvloed. Hierdoor weet je ook gewoon niet wat je moet kiezen. Ik merk dat ik het dan toch maar bij oud en vertrouwd hoe. Nu nog wel tenminste. 
Maar die nootjes daar kon ik niet vanaf blijven. In plaats van het zakje rechts bovenin heb ik lekker nootjes gemixt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten