vrijdag 5 januari 2018

Een hele uitdaging

We hadden vandaag een drukke ochtend bij de dierenarts. Zeven pups inenten stond er op het programma. En Sammy ging mee, een hond met een misvormd voorpootje. Dit is zo geboren, hij heeft er totaal geen last van. Waar hij meer last van had was het wantrouwen in de mens. Hij heeft nare ervaringen achter de rug, dat kan niet anders. Maar dank zij de inspanningen van de foster gaat het tegenwoordig steeds beter en ligt hij al naast de mensen op de bank.
Sammy kreeg vandaag een rabies enting en een chip. Vijf pups kregen hun eerste enting en de ratjes waren aan de beurt voor enting drie. 
Ik had Kevin weer bij me als grote hulp. Hij vindt het geweldig en voor mij is het ook fijn. Samen kunnen we dan de benches uit de auto tillen en hij kan pups in en uit de kooi halen. 


Hij mag ze dan wegen en naar de tafel brengen. 
En ondertussen natuurlijk even heerlijk kroelen.


Het is nog een hele uitdaging. Wie is wie en heeft wat gehad en kan de kooi weer in. Maar zo met een paar extra handjes komt dat helemaal goed.
Dat zo'n eerste keer mee in de auto en een andere omgeving vermoeiend is was wel duidelijk.


En ook de ratjes hadden hun Yin Yan positie ingenomen.


Maar er kan er natuurlijk maar éen de winnaar zijn. Haha, mister teddy beer is zelden moe. Die vindt alles interessant en wil niks missen. Hij was dus als laatste nog aan de wandel.


Tot in de auto hoor, toen was het ook gedaan met mister teddy. Het batterijtje is gelukkig toch echt een keer leeg.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten