zondag 21 januari 2018

Dat is snel

In het kader van "we hebben best veel honden in huis, laten we er eens één op Facebook zetten" heb ik Jones gisteren op Facebook gedeeld.
Jones die toen hij hier kwam ondergedoken zat tussen de benches. Dat duurde een paar dagen, tot hij ontdekte dat we toch niet zo erg waren als we eruit zagen.
Die Jones groeide als kool. Dat zou een grote jongen worden, dat zagen we wel aan zijn poten.


Grote honden zijn hier in trek. Niet altijd bij mensen waar ik graag mijn honden naar toe zie gaan.
Ik kreeg inderdaad meerdere reacties op mijn post. We hebben bekeken welk verhaal het meest aansprak en hebben daar een afspraak mee gemaakt. Het ging ineens allemaal heel snel.
Het huisbezoek kon dit weekend nog gepland worden en was positief, waardoor Jones vanmiddag al naar zijn nieuwe baasje kon. Dat is snel. Als dat nou met alle honden zo snel gaat!
Jones vond het autorijden eigenlijk best leuk. 


Het achterblijven bij zijn nieuwe hondenvriendjes en baasje vond hij minder. Zijn koppie keek een beetje bedroefd. 


Hij begreep er niet echt wat van, maar het gaat helemaal goed komen. Ze hebben echt het beste met hem voor. 
De familie die elke zondag even langs komt om de overgang van de plaatsing van de honden straks zo goed mogelijk te laten verlopen is ook langs geweest. De keuze is definitief gemaakt. Ze zullen Senna en Desi een nieuw huisje bieden. En Ted natuurlijk. Even was ook het idee om Lexa er bij te nemen, maar het leek ons en ook hun beter om met drie te beginnen. Plus daarbij is Lexa niet echt dikke vrienden met Desi en Senna. Je doet haar er dus niet een enorm plezier mee om haar erbij te plaatsen.
Voor Lexa gaan we zeker weten ook wel een oplossing vinden. 
We zijn nog niet klaar met alle positieve berichten. Er is iemand in Nederland die interesse heeft in ratje twee. Dat zou betekenen dat ook zij de grote reis naar Nederland gaat maken. Hoe mooi is dat.
Zo zien we maar weer, uiteindelijk vinden we echt voor elke hond een baasje. Alleen duurt het bij de éen wat langer dan bij de ander. Maar weekenden waar we meerdere honden kunnen plaatsen mogen van mij elke week wel voorbij komen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten