zondag 26 november 2017

Lekker knuffelen

Na mijn boze bericht van gisteren zetten we uiteraard de schouders er weer onder en gaan we door.
We laten ons niet tegen houden door een stel kortzichtige pennenlikkers die echt geen idee hebben hoe hard alle stichtingen werken. Als ik even alleen naar Curacao kijk zie ik toch echt dat alle stichtingen keihard hun best doen het probleem bij de bron aan te pakken, door inderdaad heel veel te steriliseren. Door bewoners op hun verantwoording te wijzen en het dierenleed bij het parlement onder de aandacht te brengen. Daarnaast maken we onderscheid in honden die wel dan wel niet voor Nederland geschikt zijn, zodat we inderdaad mensen niet met een hond opzadelen die niet in Nederland kan aarden. Daar wordt namelijk niemand gelukkig van. De adoptant niet, wij niet en de hond al helemaal niet. Ik heb gezien dat de dierenbescherming behoorlijk onder vuur ligt. Ze zijn vandaag gebombardeerd met Facebook comments waarin toch wel duidelijk verteld werd dat hun tweet voornamelijk onzin uitkraamt. Ik mag hopen dat ze het heel veel leden gaat kosten. Wie weet krabben ze zich nog eens achter de oren.
Wij gaan gewoon verder met goed nieuws, dat geeft veel meer energie.
Éen van mijn kleine ratjes is geadopteerd! Hoe leuk is dat! Het was liefde op het eerste gezicht. Deze mensen stonden open voor alles, maar zagen dit hondje en wisten het meteen. Dit moest haar worden en Bella werd haar naam.


En zo ging ik vandaag nog maar met twee ratjes en één emmer pup op pad.
We hadden kerst markt bij een eetcafe. Natuurlijk gingen de kalenders mee, de stickers, speeltjes om te verkopen en dus drie pups. Niet voor verkoop, maar lekker om te knuffelen. Pups zijn net magneten. Als kinderen pups zien dan moeten ze even aaien. Er zijn vele kinderen geweest die de moeders lekker langs de kraampjes lieten lopen en zelf in de ren bleven zitten. De pups waren veel te leuk.


Vanavond waren ze alle drie helemaal kapot, helemaal op. Dacht ik. Om 20.30 hadden ze weer energie voor 10, maar toen was ik op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten