woensdag 15 november 2017

Het feest is begonnen

Erik is gisteren weer terug gekomen uit Nederland. Maud had iets lekkers voor ons in de koffer gestopt. Een feeststol, nou een feest is dat zeker! De echte lekkere met amandelspijs, noten en rozijnen ben ik hier nog niet tegen gekomen. Albert Heijn heeft met kerst wel die goedkopere in een zak, maar die zijn vaak zo droog. Feeststol in een doos verkopen ze wel weer bij de centrum supermarkt, maar die is hier gemaakt en is toch anders. Ik persoonlijk vind ze hier minder lekker, maar het zal ook wel komen door wat je gewend bent. 
Ondanks dat hier heel veel te verkrijgen is, blijven er producten waar je echt naar uit kunt kijken.
Stol is er eentje van, maar ook van die lekkere kleine mandarijntjes, echte Hollandse kersen en het Nederlandse brood in verschillende soorten. 
In ieder geval is hier een feestje begonnen. De stol is al aangesneden en heerlijk!


En nee, bij de Albert Hein in Almere hebben ze geen muizen. Tenminste dat hoop ik voor ze. De kapotte verpakking is gekomen door iets anders in de koffer.
Over muizen gesproken, de teller staat inmiddels op vijf en dat is al een paar dagen zo.
Dan zijn ze nu of allemaal uitgeroeid of ze trappen niet meer in de val. We zullen het zien zodra ik weer nieuwe producten in de voorraadkast zet. Alhoewel zoveel voorraad is er nog steeds niet te halen bij de appie. Ik weet niet wat daar gaande is, maar het is en blijft er erg leeg. Op de plek waar normaal alle afbakbroodjes liggen staan nu 50 pakken rijstwafels verspreid over de stelling. En waar alle soorten jam horen te staan staat nu honing en honing en nog meer honing. Rijstwafel met honing dan maar. Uitsterven doen we hier niet. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten