woensdag 29 november 2017

Acte de présence

Ondanks dat ik geen ochtendmens ben is het hier toch elke morgen behoorlijk vroeg acte de présence.
Dan zijn de viervoeters namelijk uitgeslapen. Tenminste een aantal dan. Luna niet, die is net als ik.
Als er honden langs haar mand lopen snauwt ze er naar, ik voel helemaal met haar mee.
Ik zou ze ook wel weg willen snauwen, maar aan de andere kant is dat ook weer niet eerlijk. De hele nacht hebben ze zich keurig gedragen, dan snap ik ook wel weer dat als ze geluiden van Erik en Youri horen zij ook in beweging willen.
Nou is dat vaak alleen maar even kort naar buiten voor een plas en poep ronde en dan weer de slaapkamer in. Ik heb de pups dan inmiddels ook uit het hok gehaald en met z'n allen gaan we dan nog even de slaapkamer in om verder wakker te worden. Het is eigenlijk best knus, alleen mag dat van mij wel een uurtje of twee later. Ik heb wel profijt van mijn dag, dat dan weer wel. 
Vanmorgen is Senna opgehaald voor een rondje centrum. Ik was heel benieuwd wat Senna ervan zou vinden. Ze doet zo stoer en lijkt voor niks bang, maar aan de riem naar buiten was toch best een dingetje. 


Het was een hele opgaaf. Voor Senna en voor de dame die haar mee had, maar het is gelukt. Ze hebben bij riffort gelopen. Knappe Senna! 
Terwijl Senna op pad was ben ik het zusje van mijn ratjes gaan halen. Er kwam een adoptant die interesse had in éen van de drie dames.
Heel even was toch ook Wimpie in de race. Eigenlijk wilde ze echt geen reutje, maar wimpie z'n lieve koppie konden ze niet weerstaan.


Maar na overleg met manlief in Amerika werd het toch een ratje. Niet die van mij, maar die van de andere foster. 


Ratje nummer drie die een mooi mandje heeft gevonden. Nog twee te gaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten