dinsdag 1 augustus 2017

Geluksmoment

Omdat Maud morgen een vriendin gaat ondersteunen op de begrafenis van haar vader, was het voor nu even de laatste dag in Den Haag. Mogelijk pakken we volgende week nog even een moment, en voor nu namen we het er ook van.
We hebben de dag relaxt doorgebracht. Smorgens even niks. Rustig opgestaan en daarna een brunch uitzoeken bij de supermarkt. Dat is elke dag weer een feestje! Wat een keuze en wat een prijzen.
Elke dag weer verbazen we ons over het assortiment. We moeten ons echt inhouden, want de neiging is erg groot om alles wat lekker en goedkoop is mee te nemen. 
Ik was vanmiddag met mijn zus en Maud naar een outlet van de H&M. Daar was alles al voor outletprijzen, maar laat ze nou net ook de actie hebben 'alle truien en broeken voor €5' en de actie drie halen twee betalen. En nou mochten de acties ook nog eens gecombineerd worden.
Daar word je pas hebberig van! Ik heb me in kunnen houden. Twee truien en een spijkerbroek voor €10, dat was mijn buit.
Voor maud kwam dit wel heel goed uit. Die kon wel wat lange broeken gebruiken. Die scoorden een paar broeken die normaal €40 per stuk waren. Dit voelt echt als een geluksmoment, een heerlijk gevoel.
Vanavond zijn we met de familie uit eten gegaan. Dit dan ter ere van de ondertrouwdag van mijn ouders. We zijn naar een all you can eat restaurant geweest. Dat hebben we niet op Curacao. Wel ontbijtbuffet mogelijkheden, maar dat is toch totaal anders.
En dan waren er weer die aardbeien! Oei daar kunnen we er niet genoeg van krijgen. En dan nu zelf met de mogelijkheid om ze met chocolade te eten. Youri nam zijn kans.


Al die bami, nasi of grillgerechten konden hem gestolen worden, aardbeien met chocola dat was het.
Ach, hij doet maar.
Na het eten zijn we doorgereden naar Almere. Daar troffen we een zielsgelukkige kat.
Tuurlijk had hij zijn aandacht en eten van oma gehad, maar dat wij nu terug waren was voor hem het geluksmoment van de dag. Hij heeft ons ook niet meer met rust gelaten.
Overal waar we zaten was Tommy. En nu ik mijn blog lig te schrijven word ik vergezeld door Tommy.
Wat een lieverd is het toch ook.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten