woensdag 9 augustus 2017

Van boom naar boom

Ik heb drie zusjes en de laatste was al die tijd dat ik in Nederland was zelf op vakantie. Speciaal om mij toch nog te zien is ze iets eerder van haar vakantie terug gekomen.
Vandaag hadden we hier in Almere bij het klimbos afgesproken. Het leek mij namelijk wel erg leuk voor de jongens om sportief met elkaar bezig te zijn. Youri en zijn neef schelen zeven weken. Bijna niks dus. Voor hun was het bijna 1,5 jaar geleden dat ze elkaar voor het laatst gezien hadden. Ik had natuurlijk afgelopen september mijn snoepreisje nog gehad als verrassing voor mijn vader zijn verjaardag, waardoor het voor mij minder lang was. 
Over lang gesproken, dat was mijn neefje geworden! Die steekt inmiddels een ruime kop boven mijn zus uit en dus ook boven Youri en mij. De 1.40 die ze minstens moesten hebben om een moeilijk parcours te doen waren ze allebei ruim voorbij.
De mannen hebben de hele middag meerdere klimparcoursen gedaan. Goed gezekerd zijn ze de hoge boomtoppen gaan veroveren om voornamelijk tokkelend weer naar beneden te komen. 



Hoe hoger hoe beter, want dan was het verloop nog schuiner en ging je nog harder. 
Terwijl de mannen als apen van boom naar boom gingen, hebben mijn zus en ik onder het genot van het uitzicht en een drankje zitten kletsen. Nadat de mannen uitgeklommen waren zijn we naar het huis van oma gereden waar we samen gegeten hebben.
Na het eten werden de benches opgehaald die hier nog stonden. En weet je door wie? Door de baasjes van Getsie en Derrie of te wel Layla en Lilly. Ik had ze al regelmatig op foto gezien, maar de dames waren speciaal voor mij meegekomen. Wat super leuk zeg! Het is alweer een ruim jaar geleden dat ze naar Nederland verhuisden. Wat zijn ze in die tijd gegroeid! En wat zijn ze lief!
Het was echt heel leuk om ze even te zien. Ze herkenden me niet hoor, maar ik wel. Ik zie precies wie wie is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten