zaterdag 5 augustus 2017

Natte voeten

Vanmorgen heeft Tommy zijn eerste stappen in de hermetisch afgesloten tuin gezet. We waren heel benieuwd wat hij zou doen en hoe hij het vond.
Hij vond het spannend en ook weer niet. Hij schrok snel van onbekende geluiden en dook dan wat ineen, maar hij was ook zeker wel aan niet bekijken waar de ontsnappingsmogelijkheden lagen. Nou niet! Ik heb me de blubber gewerkt aan fort Tommy, daar komt geen andere kat in en Tommy zeker niet uit. Helaas geen foto's. Maud heeft ze wel gemaakt, maar ligt al te slapen en kan ze niet meer doorsturen. Die houden jullie tegoed.
Vanmiddag hebben wij ons in de stromende regen verplaatst naar Limburg. Het was de tijd om ook mijn andere zus te komen bezoeken. Die had vandaag een hele belangrijke wedstrijd, dus was het helemaal leuk dat wij daar bij konden zijn. Mijn zus deed mee aan de Limburgse kampioenschappen voor dressuur. 


De kuur was uren en uren geoefend en vandaag was dan de dag. Het niveau lag hoor, dus het dier dat ze zich gekwalificeerd had was al een overwinning.
Helaas zat het weer niet mee en in de stromende regen heeft ze laten zien wat ze kon.



In die autootjes zitten de juryleden. Het is toch wat he. Zij hadden geen last van natte voeten en een doorregende jas, wij wel. Maar het was het waard hoor, mijn zus heeft het prima gedaan en kon zeer tevreden naar huis met een gedeelde negende plaats. 
Youri had zich ook al weken verheugd op een rit. Toen het s avonds eindelijk droog was wilde hij dolgraag nog een ritje maken.
Met paarden en pony's aan huis is dat gelukkig realiseerbaar. Dus hop, opzadelenen gaan.


Wie weet kan hij volgend jaar ook deelnemen aan de Limburgse kampioenschappen. Maar dan met springen zei Youri al, dressuur vindt hij maar niks. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten