zondag 27 augustus 2017

Chillen op de Antillen

Ai ai ai, mijn lieve laatste puppenmeisje is opgehaald. Wat heb ik van haar genoten!
Het was natuurlijk best een lange tijd dat ze bij me is geweest. Ze waren nog frommeltjes en hadden de oogjes nog niet open. Nog niet een week oud en dan al de eerste verhuizing achter de rug. Wel een goede verhuizing, van onveilige naar een veilige plek bij mij. Het was bijzonder om zo het hele proces van dichtbij te ervaren, en ondanks dat de mama zo schuw was deed ze het ontzettend goed met haar kleintjes. Die mochten altijd drinken wanneer ze wilden. Ze groeiden daardoor op tot prachtige mooie gezonde pups. We hebben niet eens heel veel rugbaarheid aan dit nest gegeven. Ze verkochten zich vanzelf. Want zelfs na het ophalen van vanmorgen zijn er nog drie mensen op de lijn geweest die haar foto op Facebook hadden gezien en interesse hadden. Maar er kan er maar één de gelukkige zijn!
Het gaat haar aan niks ontbreken en liefde zal ze ten overvloeden gaan krijgen. Dan is het goed, dan kan ik loslaten. Dag lieve Lina.


Nu Lina is opgehaald blijven de kleine mannen over. Die doen niet onder bij Lina hoor, maar Lina was een kleine knuffeltante. De mannen spelen heel veel met elkaar. En dat kunnen ze lekker blijven doen, want ze vertrekken samen naar Nederland.


Met deze twee mannen is het extra hard aan de slag. Ze dachten een luie zondag te hebben, nou niks hoor! Aan de bak. Leren riempje lopen stond op het programma van de zondagsschool.


Ze beginnen er aan te wennen en stiekem vinden ze het best leuk, want die die stukjes kaas die je krijgt voor een paar keer je poten vooruit steken bevallen best. Prima, ik koop graag om en zij trappen daar feilloos in. Nadat ze beide hun wandeling gehad hadden was er dan toch nog tijd voor die welverdiende rust. 


Chillen op de Antillen. De Westpointer weet prima hoe dat gaat. Zo dus!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten