zondag 6 augustus 2017

Wat een sportiviteit

Hadden we gisteren vooral naar de sportiviteit van mijn zus gekeken, vandaag zijn we zelf ook in beweging geweest.
Nou is hier ook van alles te doen en vinden we ook heel veel leuk.
Vanwege het heerlijke weer hebben we gekozen voor buitenactiviteiten. We zijn begonnen met midgetgolf. Dat is natuurlijk wel een beetje sporten voor Dummies, echt vermoeiend is het niet.
Wanneer ik dat voor het laatst gedaan heb weet ik niet eens meer. Dan is het wel heel lang geleden. Het was hilarisch, wat een onmogelijke hindernissen zaten ertussen zeg! 


Sommige waren gewoon frustrerend. Je mocht het 7 keer proberen en lukte het dan nog niet de bal in het gaatje te krijgen dan werd je score 8. 
We zijn er wel een goede twee uur mee zoet geweest. Daarna was het qua sportiviteit nog niet klaar hoor. De één wilde nog heel graag motorrijden en de ander had nog niet paardgereden.
Het is net een attractiepark hier. 
De één werd in een motorpak gehesen en is een stukkie gaan toeren.



En de ander werd in de paardrijkleren gehesen en is gaan paardrijden.



Qua sportiviteit hield het voor mij op hoor. Ik was na het midgetgolfen uitgesport. Paardrijden vind ik leuk, maar als er te weinig paarden zijn ben ik de eerste die opgeeft. En motorrijden doe je ook maar met z'n tweeën. Ach wat rot, blijf ik thuis. Kan ik mooi een keer op tijd aan het blog beginnen.
Dat werd deze week ook alleen maar later en later door de vele activiteiten. Nu dan een keer op tijd, speciaal voor alle mensen in Nederland. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten