zaterdag 26 augustus 2017

Intensieve dag

Adopties kunnen snel gaan hebben we vandaag meegemaakt.
Gistermiddag via de berichten van Rescue Paws kwam een aanvraag voor een pupje binnen.
Alleen het pupje waar vraag naar was daar zou al iemand dit weekend voor komen kijken.
Dan gaan we niet afwachten, maar stellen we alles voor wat we hebben. Wie weet vinden ze wel veel meer leuk! En ja hoor, met twee honden was er een klik. Of die bezocht konden worden.
De ene hond was bange Luuk en de andere was mijn bruine puppenmeisje. Omdat Luuk nog zo onzeker is leek het ons een goed plan om in zijn tuin de meeting te doen. Daar was het voor hem bekend terrein. Er was nog een pupje dat heel goed paste in het profiel van dat die mensen voor hondje zochten. Ze hadden er op de foto niet op aangeslagen, maar ik was toch zo vrij om de foster te vragen er ook bij te zijn. Om 13.00 was de date en om 12.55 hoorde ik dat de foster van Puck zelf niet kon komen. Chips, dat zijn verloren kansen voor een mooi plekje.
Ik heb Estherelle geappt dat ik later kwam en ben Puck gaan halen. Iets harder gereden dan mag, maar dat doen ze hier allemaal. 
Het kleine pupje voorin. Die wist niet zo goed wat ze ervan moest vinden. Ze is zonder te kotsen aangekomen. Nou dan viel het wel mee toch?


Om 13.20 was ik er dan alsnog.
Luuk vond het echt heel spannend. Zelfs in zijn eigen tuin. De adoptanten vonden hem wel heel mooi, maar mede omdat ze ook drie keer in de week naar de zoutpannen gaan en Luuk aan de lijn lopen echt nog doodeng vindt werd het hem toch echt niet.
Maar ik had goed gegokt wat Puck betrof want dat vonden ze een hartstikke leuk hondje. En op mijn bruine meisje waren ze ook verliefd. Maar met welke pup zou hun eigen hond de meeste klik hebben?
Om dat uit te vinden werd een speeldate gepland. Meteen diezelfde middag al.
Mijn bruine meisje ging als eerste mee en via de app werd ik op de hoogte gehouden.
Ondertussen was puck hier en deed alsof ze hier al jaren kwam.


Omdat mevrouw niet echt stil kon zitten is dit even een foto uit het archief. Want stil zitten doe je niet als je hier meteen nieuwe vriendjes maakt.
Na 1,5 uur ben ik mijn pup gaan ophalen en heb Puck achtergelaten. Na een uurtje kreeg ik een belletje, ze waren eruit. Het wat drukke karakter van Puck lag hun hond minder dan de rustige bruine pup van mij. Het werd mijn bruine meisje. En of ze haar morgenochtend al mochten ophalen!
Dat zijn nog eens andere geluiden dan bij de vorige geïnteresseerde. Die heb ik 1,5 week voor het laatst geappt en gevraagd hoe en wat. Ik zou de dag erna bericht krijgen wanneer ze haar zouden halen. Ik moet het nog krijgen. Maar mochten ze nu nog appen dan zijn ze mooi te laat. Ze gaat nu met iemand mee die echt voor haar wil gaan!
De hele dag op pad en op visite maakt wel heel moe. Zo moe dat je gewoon een soort van ter plekke instort.

Ze moest eens weten! Morgen weer zo'n intensieve dag. En voor mij weer een afscheid.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten