maandag 19 juni 2017

Verkocht

Precies twee weken geleden ging ik met een vrouw van een collega op stap om foto's van puppy's te maken. Juist die mooie aandoenlijke foto's doen het goed en zorgen dat adoptie makkelijker gaat.
Dat bleek wel na de vorige sessie. Die werden gemaakt op maandag, bewerkt op dinsdag, geplaatst op vrijdag en de maandag erop waren alle hondjes gereserveerd.
Helaas werd één reservering dan geannuleerd, maar dan nog is alles snel gegaan.
Op naar het volgende nest dat aan de beurt is om geplaatst te worden. We proberen een beetje first in first out te doen, zodat we geen pups overhouden die te oud worden en hierdoor minder snel gekozen worden. Bij dit nest hebben we alle hoop dat ze zichzelf wel verkopen. Ze zijn gewoon te mooi, te lief en te schattig. 


Deze heeft zichzelf al verkocht. Volgende week mag hij naar z'n nieuwe huisje. 


Maar deze nog niet, daar heeft de fotograaf nu een paar mooie foto's van gemaakt. 
Terwijl we bezig waren werd ik gebeld naar aanleiding van het berichtje over de vier bruine broers. Dat is dat nestje waar we de vorige keer foto's van gemaakt hebben. Of we die nog hadden, want de ouders van deze mevrouw hadden interesse. Laten we nou net een annulering hebben waardoor meneer de zwart nog beschikbaar is. In overleg hebben we afgesproken dat ik vanmiddag met meneer de zwart zou komen kennismaken. 
Nou, het was liefde op het eerste gezicht. Nu was dit ook echt wel een droppie hoor.
Een echt chameurtje met z'n lieve karakter. Vanaf vandaag mag hij in de roedel bij Pinky en Nora. Altijd leuk als ze niet alleen lieve mensen vriendjes maar ook dierenvriendjes krijgen.
Meneer de zwart vond het prima. Die voelde zich er al snel thuis.


Ik kon vanmiddag dan ook ontspannen op de tennisbaan staan. Na een goed geslaagde ochtend met mooie foto's en een adoptie was het een mooi moment om eens te genieten van wat ontspanning.
Dat hebben we vanavond nog even doorgezet op het grasveld waar ik met Tico behendigheid had.
Hij vind het weer geweldig! Ik doe hem er zo'n plezier mee dat ondanks ik soms geen zin meer heb er toch speciaal voor hem heen ga. Maar dat wordt dan ook zeer door hem gewaardeerd. En daar doe ik het voor.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten