dinsdag 6 juni 2017

Fotoshoot

Wat ik zo leuk vind is dat er een hoop lezers ook meedenken hoe ze ons zouden kunnen helpen.
Een deel van mijn lezers zit in Nederland, maar ik heb er natuurlijk ook een heleboel op het eiland zelf. En daar is dan weer een deel van extra betrokken.
Vorige week werd ik benaderd door een vrouw van een collega die veel fotografeert.
Zij was weer door een andere vrouw van een collega gevraagd of ze misschien tijd had om van onze fosterhonden foto's te maken voor op de site.
Ik vind het echt super hoe er zo wordt meegedacht. Want inderdaad, goede foto's maken het verschil.
Vanmorgen lag ze op haar buik in het gras foto's te maken van de laatste vier pups bij mijn overbuurvrouw. Het viel niet mee. Vier guitige frutsels die geen tijd hadden voor mooi zitten en leuk kijken. Rennen en spelen doen ze het liefst. En dan spelen met water.


Staan we eerst de pups weer een beetje op te poetsen voordat ze hun moment of fame krijgen.
Je kunt natuurlijk niet met natte haren op de foto.
Mijn foto is niet zo goed gelukt. Die van Mariska vast wel. Zodra het resultaat binnen is zal ik dit met jullie delen.
Weet je nog van de doos pups van zaterdag die door een foster in de straat gevonden werd?
Daar zaten vier pups in waarvan er al één was overleden. Twee konden we niet meer redden en hebben we moeten laten inslapen. En ook vanmiddag is de laatste heen gegaan.
De foster liet me gisteren al weten dat het met ups en downs was. Maar vanmorgen was het duidelijk dat de ups niet meer gingen komen.
Nadat ik Youri bij tennis had afgezet troffen we elkaar bij de dierenarts om daar afscheid te nemen van dit onschuldige en dappere kleine meisje. Ze kwispelde zo hard met haar staartje zaterdag, wat hadden we graag gehad dat ook zij over een tijd een eigen fotoshoot had. En zo nam ik afscheid van pup vier binnen vijf dagen. Wat ik het meest frustrerende hierin nog vind is dat we alleen de pups in een doos vinden. Ergens waarschijnlijk in een tuin zit ook een mamahond. Niet gesteriliseerd en dat zal waarschijnlijk ook nooit gaan gebeuren ook. Over een half jaar is ze weer loops en dan heeft ze weer pups. Grote kans dat ook die weer ergens in een doos belanden. Bah!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten