woensdag 28 juni 2017

Dreigend

De soap rond het rijbewijs van Maud is nog niet voorbij.
Nadat wij er maandag voor niks gestaan hadden, ging een klasgenoot dinsdag kijken wat de stand van zaken was. Hij was er om 08.00 uur en toen waren alle nummertjes voor de hele dag al weg gegegeven. Stel je dus voor dat je om 07.30 het veertigste nummertje van die dag hebt.
Hoe lang zit je daar dan in godsnaam! Het kantoor is open tot 15.00 uur. De hele dag er zitten is geen optie. Maar weg gaan en te laat terug komen ook niet. Nou ja, we hoefde er niet eens over na te denken. De nummertjes waren toch al op. Vandaag was er weer een andere klasgenoot die is gaan kijken. Om 07.15 stond er een rij auto's tot buiten de parkeerplaats, allemaal voor een nummertje.
Wat is dit toch? Moet iedereen voor de vakantie ineens z'n rijbewijs aanvragen of vervangen ofzo! 
De keer dat wij binnen waren zagen we dat er vier of vijf loketten waren, maar er was er maar éen bemand. Ja zo duurt alles wel een eeuwigheid. En blijkbaar vindt men dit oke. Ik niet. Maar ja, wat verander ik eraan?
Ondertussen is Tommy zich aan het voorbereiden voor z'n reis. Bij de pups doen we benchtraining.
Tommy hoeft niet te trainen, die leert het zichzelf aan.


Benchtraining voor de baby's hoeft ook nog lang niet. Er is al wel belangstelling voor eentje in Nnederland. Maar voor het zo ver is duurt nog wel even.  Ze gaan nu lekker met elkaar spelen, zo schattig om te zien.


Aan het eind van de middag werd het donker en dreigend. Zou het gaan regenen? De voorspellingen zeiden van wel, maar eerst zien dan geloven. Nou, ik geloof het.
De dreiging werden druppels en na tien minuten waren het emmers. Het koelde behoorlijk af.


Op zo'n moment altijd wel even lekker, maar vaak al vrij snel erna wordt het benauwd. Er ontstaat een hoge luchtvochtigheid waardoor je al zweet als je alleen met je ogen knippert. 
We zijn vanavond lekker snel de airco ingevlucht. Uit de warmte en het klamme. En als ik in de slaapkamer ben zie ik tenminste ook niet de smeerboel in de huiskamer op de grond. 
Regen en honden is voor mij geen goede combinatie al hebben de honden daar zelf een andere mening over.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten