dinsdag 27 juni 2017

Klein pluspunt

Vanmorgen vroeg kregen we helaas een minder goed bericht. De hond die ik gisteren bij z'n foster heb gebracht was ontsnapt. Zo over het hek geklommen. En dat terwijl hij er zich gisteren zeer op z'n gemak voelde. 
Ik weet als geen ander hoe vervelend het is als je fosterhond ontsnapt. Bij mij is het floppy geweest die dit dezelfde dag nog deed. Die heb ik pas een week later weer gevonden.
We geven de hoop dan ook niet op. Vandaag hebben we zonder resultaat gezocht, morgen gaan we weer verder. Al is het niet gemakkelijk om te bedenken waar de hond kan zijn. 
Vorige week kreeg ik een berichtje van een studente diergeneeskunde die hier vakantie aan het vieren was. Of ze op wat voor wijze dan ook hulp kon bieden. Nou, dat kon ze wel. Ik heb kleine peuter Chloe die volgende week naar Nederland vertrekt. Nou is ze er al een paar keer uitgeweest, maar socialiseren kan je nooit teveel doen. Ik heb haar dan ook gevraagd of ze chloe een middagje mee wilde nemen.
Maakte niet uit waarheen, als het maar buiten mijn tuin was en er ook geoefend werd met de riem.
Chloe is naar van alles geweest.


De zee, een terrasje, in de auto en lopend langs allerlei nieuwe elementen. 


Ik was wel heel blij met dit aanbod. Voor een buitenstaander is dit natuurlijk een geweldig iets. Met een pup op stap, hoe leuk is dat! Voor mij scheelt het gewoon veel tijd als een ander het doet. Win win situatie dus.
Vanmiddag was ik trouwens bij Thea van Alle Hadoc. Terwijl we staan te kletsen komt er een taxi aangereden. Mmm heel benieuwd wie daar uit zou stappen. Nou alleen de chauffeur. Z'n bijrijders hadden vier poten in plaats van twee. Drie kittens in een doos. Gevonden in de mondi. Per taxi afgeleverd. Het moet niet gekker worden. 


Ook het kattenprobleem houdt nooit op. Drie schreeuwende hongerige kittens. Enig pluspunt in dit verhaal is dat deze meneer met de kittens toch helemaal naar Thea is gereden om ze te brengen. Hij had ze ook kunnen laten liggen. Laten we dan in ieder geval iets positiefs aan dit verhaal plakken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten