zondag 5 maart 2017

Toch goed afgelopen

Ik moet me verontschuldigen, of misschien ook wel niet. Het is en blijft een beetje vreemd, maar de persoon die Jack en bella wilde opvangen stuurde vanmorgen ineens weer een berichtje.
Tuurlijk heb ik gevraagd waarom ik geblokkeerd was. Hij vertelde dat hij problemen had met z'n telefoon. Tja, ik heb nog nooit gehoord dat dan ineens niet meer op Facebook traceerbaar bent, maar het zal. Het feit dat hij zelf weer contact opgenomen heeft maakt dat ik hem het voordeel van de twijfel geef. 
Nadat ik vanmorgen met de honden gewandeld heb ben ik met Jack en bella gaan kennismaken bij deze meneer. Hij had zelf een Westpointer die wel wat gezelschap kon gebruiken. Zijn vrouw vond Jack wel een beetje eng. En dat terwijl er in Jack echt helemaal niks kwaads in zit. Bella is eigenlijk meer degene met de streken en met wat jaloerse trekjes. Bella kan naar andere teefjes snauwen als ze aan haar Jack zitten. Reuen maken haar niks uit. Ik wist dat deze man een reu had, dus ik verwacht geen problemen. Ik heb ze na een half uur achtergelaten voor een nachtje op proef. Morgen hoor ik hoe het gegaan is.
Het andere goede bericht wat ik vanmorgen las kwam van Estherelle, één van onze fosters.
Zij had ook mijn blog gelezen en de foto's gezien van de pup met de gebroken poot. Ze kon er eigenlijk niet van slapen, zo erg vond ze het. Ondanks dat ze eigenlijk vol zit berichtte ze me toch dat de familie Bullenbaai welkom was. 
Aan het eind van de middag ben ik ze op gaan halen.
De kleinste pup kon ik zo oppakken en meenemen. Mamahond liep zonder problemen voorop alsof ze wist wat er ging gebeuren. 


De pup met de gebroken poot dook de bosjes in wat het vangen wat lastig maakte. 


Toen ik een andere tactiek bedacht en daarvoor omliep liep hij achter me aan en vervolgens met me mee. Een duik naar rechts en hebbes. Voorzichtig vanwege zijn poot heb ik hem opgetild en in de auto gezet.


De familie is veilig. Ze werden liefdevol opgewacht en gaan alle zorg krijgen die nodig is.


De pups vinden het nog een beetje spannend. Mama is heel relaxt. Die is maar wat blij dat ze weg is uit de mondi. Maandag gaat de kleine pup met de gebroken poot naar de dierenarts. Ben heel benieuwd wat er precies aan de hand is en of het goed te behandelen is. Jullie gaan het horen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten