woensdag 8 maart 2017

Als vanouds

Haha het was vanmorgen even bijzonder wakker worden. Allemaal bezorgde mensen die een berichtje gestuurd hadden waarom er geen blog online stond. Ik was me van geen kwaad bewust.
Nadat ik mijn blog heb geschreven deel ik hem altijd eerst via safari en daarna via Facebook. Dat laatste was blijkbaar niet goed gegaan waardoor ik bij een hoop mensen het ochtendritueel verstoord heb. Sorry lieve mensen, morgen is alles weer als vanouds. 
Als vanouds hoop ik ook dat de pup het straks weer doet. Niet mijn pup, maar die van de familie bullenbaai. Ze zijn gezien door de dierenarts die gelukkig constateerde dat de breuk te helen moest zijn met een spalk. De andere voorpoot was niet gebroken maar wel zwaar overbelast. Vanaf nu gaan we werken aan herstel door middel van een roze pootje voor pup.



Onze kleine rode donder heeft vandaag een andere slaapkamer besnuffeld. Zo komen alle ruimtes langzaam aan bod. Soms is het even zoeken waar meneer uithangt. Hij weet nu al de lekkere plekjes te vinden. 


Tico was de eerste die mocht komen kennis maken. Hij had al een paar keer onder de deur gesnuffeld. Hij had dondersgoed in de gaten dat er wat 'nieuws' was. Tico is echt de goedheid zelve. Die vond het bijna spannender dan de kat.


Morgen is Luna aan de beurt. Daar verwacht ik ook niks van eigenlijk. En zo gaan we het rijtje slaapkamers en honden af. Net zo lang tot we denken dat hij er aan toe is om zijn eigen weg te gaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten