zondag 12 maart 2017

Blije mensen, blije honden

Het is alweer een half jaar geleden dat ik mijn vader op zijn 70ste verjaardag verraste met mijn onaangekondigde bezoek. 
Vandaag was het voor mijn moeder zo ver. Ook zij werd 70 en gaf een feestje.
Ze wisten al dat ik er dit keer niet bij zou zijn, nee echt niet, maar via FaceTime kon ik haar toch nog een beetje live feliciteren.


Ik hoorde al van de familie dat het best lekker weer was. Eigenlijk was het dit weekend een soort van allereerst lenteweer. Hoe leuk is het dan om foto's van ex fosterhonden binnen te krijgen die nu in Nederland genieten van de eerste zonnestralen. Ze zullen ze wel gemist hebben, het blijven toch warmbloedige Antiliaanse hondjes.
Kijk eens naar Trix die hier zo lekker geniet!


En Renzo dan! Die is lekker mee de duinen in geweest en heeft voor het eerst van z'n leven met vier poten in het water gestaan. Dat was een hele overwinning, maar het zand was favoriet!


Wat een heerlijke foto's! Daar kan ik echt van genieten.
Tico en Luna hebben ook een leuke middag gehad. Zij verdienen af en toe ook eens wat extra quality time met de baasjes. Door de drukte met de honden schiet het er wel eens bij in wat ik eigenlijk heel jammer vind. Maar vandaag heb ik het extra goed gemaakt. We zijn met de auto met ze naar boca Sami gereden. Alleen dat autorijden vinden ze al een feestje, maar het werd nog leuker. 
Om een bepaald pad te kunnen belopen moesten we naar de overkant. Dit kon per bruggetje of door water van ongeveer kniehoogte. We hebben Tico en Luna mee door het water genomen.
Op de heenweg vonden ze het beide nog een beetje eng, maar terug ging Tico er al rennend doorheen. Hij was echt heel blij met dit uitje.
Ik had het graag op foto gezet, maar was mijn telefoon vergeten. Dat is dus een extra rede om nog een keer te gaan. Vinden Luna en Tico helemaal niet erg. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten