donderdag 8 december 2016

Volle agenda

Het was een gek dagje eigenlijk. Zo eentje die totaal anders gaat dan je in de ochtend nog in gedachte had.
Vanmorgen zou ik misschien even op de koffie gaan bij iemand, maar alleen als die persoon op tijd terug was van een tandartsbezoek. Dat werd een ja, dus afspraak 1 was een feit.
Daarna had ik Youri beloofd te bellen naar de kapper en zou ik meteen een afspraak maken.
Totaal onverwachts kon hij vanmiddag nog terecht en zo werd afspraak 2 ingepland.
Na de kapper reden we door naar de Rituals store. Youri had zijn juf getrokken voor het sinterklaasfeest. Beter laat dan nooit vieren ze dat morgen en hadden we een badfoam bedacht. Super leuk kado natuurlijk, maar het moet nog wel even gehaald worden. Dat was afspraak 3.
Afspraak 4 stond al wel ingepland, dat was Youri zijn tennisles. Alleen regende het toen we vertrokken. Het was de weg er naartoe onduidelijk of het nou wel of niet door zou gaan. De regen kan hier echt heel plaatselijk vallen. Het kan zo maar drijfnat bij mij zijn en kurkdroog op de tennisbaan. Vorige week op dezelfde dag gebeurde het ons dat we er bijna waren toen het begon te stortregenen. Voor niks gereden dus. Het neigde nu weer die kant uit te gaan. Een belletje moest duidelijkheid geven. De tennisleraar vertelde dat het net geregend had en nu weer droog was. Tennis ging door. Oke, dan rijden wij ook door.
Afspraak 5 was er ook één die ik vanmorgen nog niet in de agenda had staan.
Ik kwam op Facebook een oproep van de organisatie van de bingo tegen. Vanavond de laatste bingo van dit jaar. Zou ik gaan? Ik had Maud een berichtje gestuurd en die had wel zin. Nou, doe eens gek.
Met z'n tweeën zijn we er heen gegaan. 
Ik had graag nog even daar gek gedaan. Als ik met een grote prijs er vandoor ging. Maar het zat er niet in. Het voelde soms zelfs zo dat ik niet eens meedeed. Mijn stift droogde bijna uit door het lange niks doen.
En zo kwamen we met een volle agenda de dag door. Hierdoor zijn er geen bijzondere verhalen over de hondjes. Ik heb niet eens foto's gemaakt. Morgen ga ik het goedmaken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten