vrijdag 9 december 2016

Best gezellig

Het was vandaag een ontzettend natte dag! Van 's morgens vroeg tot ver in de namiddag heeft het geregend. En dan is dat niet zoals dat op een natte dag in Nederland gaat, maar een zoals een fikse tropische bui en dan de hele dag. 
Het kon dan ook niet uitblijven, maar we hebben opnieuw een eigen modderpoel in de tuin. Ik zit nu te wachten op de kikkers die straks gaan komen. Als ik er één te pakken krijg ga ik hem zoenen. Ben zo benieuwd wie er vervolgens dan voor mijn neus zal staan.


Erik kan het niet zijn. Die heb ik gisteren naar Hato gebracht. Die gaat volgende week examen doen op de universiteit van Dublin. 
Wie er nog meer om te zoenen zijn is het kleine grut. De twee teefjes worden steeds vrijer. Het weer helpt hier ook wel aan mee. Even in de regen spelen is leuk, maar gaat toch ook wel snel vervelen. Zeker als de grote jongens op zo'n dag als vandaag vooral binnen liggen te tukken.
Dan kom je maar voor de deur zitten en kijk je ons vragend aan of je ook naar binnen mag.


Tuurlijk mag je naar binnen. En je zusje ook. Eigenlijk is het binnen best wel gezellig.



In ieder geval is het er droog en zijn de hondenvriendjes hier ook.
En als er dan ook nog wat leuke speeltjes liggen willen we eigenlijk niet eens meer naar buiten.


Zelfs het bange broertje kwam voor de deur kijken. Ik weet dat hij binnen is geweest. Ik hoorde het aan de speelgeluidjes, maar als ik kwam kijken ging hij snel weer naar buiten.
Vanavond toen ik alles ging sluiten voor de nacht moesten de pups weer naar de kennel. De twee meisjes waren het er niet mee eens. Het binnen zijn is ze zo bevallen dat ze eigenlijk niet meer naar buiten wilden. Nou, ze mogen van mij de hele dag binnen zijn, maar slapen blijven we nog even een tijdje buiten doen. Zo houden we het schoonmaken en schoonhouden beheersbaar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten