maandag 22 augustus 2016

Updates

Zoals gezegd en ook gedaan hebben de ukkies hun nacht doorgebracht in de kennel.
Het werd echt doorzetterswerk, want ze hebben van 21.45 tot 23.15 het geloei weten vol te houden. 
Maar de volhouder wint en dat was ik in dit geval. 
Het zijn net kleine kinderen. 's Nachts in de weer en overdag slapen. 


Wat ze hier nog niet weten is dat we vanavond weer verder gaan met onze tactiek. Op tijd in de kennel zodat ze nog uren kunnen loeien voordat iedereen naar bed gaat. 
De toestand rondom Renzo zuigt energie. Hij is elk uur toch wel even in mijn hoofd. Hoe zou het hem vandaag vergaan? Gaan ze wel bellen als het echt niet gaat? Ik wil zo graag dat een plaatsing goed gaat. Het moet een positief iets zijn voor baas en hond. 
Gelukkig gaat het over het algemeen wel goed. Alleen Boris heeft het ook zwaar gehad tijdens zijn plaatsing. Hij vond het ook heel moeilijk om zijn draai te vinden in de situatie waarin hij terecht kwam. Nu hij herplaatst is gaat het ontzettend goed met hem.
Vorige week kreeg ik een mailtje van iemand die misschien een hond van Curacao wil adopteren.
Ondanks dat ik uitlegde dat we samenwerken met Perla and Friends wilde ze zelf toch ook heel graag wat mensen spreken die via ons een hond hadden. 
Ik ben wat eigenaren gaan benaderen of ze het oke vonden om gemaild te worden over ons en het plaatsten van een hond. Wat natuurlijk erg leuk is, is dat je dan meteen weer even een update krijgt van hoe het ze nu vergaat. Dat geeft weer energie.
Kijk eens naar Macho. Hier nog als pupje van 4 maanden vertrokken.


En nu is het een prachtige sterke knul.


En Toby. Onze heerlijke makkelijke reu die het uitstekend deed met kinderen, katten en andere honden.
Die woont nu in een gezin met drie kinderen. Vlak bij het strand.


Afgelopen week was hij mee op vakantie naar Frankrijk.


En dan kleine Lola. Zo ging ze bij ons weg.


Ze gaat nu als Luna door het leven en is het al een hele dame.


En ook zij is meegeweest op vakantie.


Wat een geweldig leven hebben ze allemaal. En zo kan ik nog veel meer foto's plaatsen van bv Getsie en Derrie die nog steeds gek zijn op modderplassen. En van Jack en Bella die nog steeds een stelletje zijn enzovoort enzovoort. 
Ik hoop over een tijd hier ook een foto te kunnen plaatsen van Renzo. Zijn oude foto van hoe hij hier kwam en dan een blije foto gemaakt door zijn nieuwe baasjes. Ik hoop het zo.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten