maandag 15 augustus 2016

Het houdt nooit op

Joehoe het is gelukt hoor! Vanmorgen vroeg heb ik de laatste stempel bij de veterinaire dienst opgehaald. In een recordtijd van 1 minuut. 
De portier bij de slagboom stond erg raar te kijken. Hij vroeg me nog of ik het niet kon vinden. Maar nee joh, was al geweest! Kaya kan vandaag vliegen. Gelukkig maar.
Na mijn snelle bezoek aan de veterinaire dienst ben ik naar hun buren gereden. Dat is het asiel.
Mijn kattenbench was uitgeleend geweest en kwam terug met een boodschappentas vol met spullen die naar het asiel moesten. Prima, brengen we die toch even.
Het asiel zit altijd vol. Echt, het maakt niet uit wanneer je komt, maar ze hebben altijd vele honden en katten zitten.
Op het moment dat ik er was werd er zelfs net een doos met pups gebracht. Het houdt echt nooit op.
Ze hadden achter het bureau ook een kattenbench staan. Daar zat geen boodschappentas in met leuke spullen, was dat maar zo. Er zat een heel klein kitten in. Op dit moment al met de oogjes open, maar toen ze gevonden werd was ze nog maar een week oud.


Ze was met nog twee kittens harteloos gedumpt in de struiken. Het kattenprobleem is het op het eiland net zo groot, zo niet groter als het hondenprobleem. We zien het alleen wat minder omdat katten zich niet met honger komen melden aan de straat. Voor dit kleine ding is het buitenavontuur goed afgelopen. Zij zal straks door een liefdevolle familie geadopteerd worden.
Kaya is ook geadopteerd door een lief gezin dat al weken wacht op de komst van Kaya.
Vandaag was het dan eindelijk zo ver. TUI gooide wel even mijn agenda in de war doordat ze twee uur vertraging hadden. Het enig grote voordeel was wel dat ze nu in de avond vloog en ik haar pas om 18.00 uur hoefde af te leveren. Dan is het tenminste niet meer zo warm op de airport.
Kaya vond het allemaal erg spannend. Och wat zou ik graag willen uitleggen dat het goed komt. Dat ze zo ontzettend welkom is en straks naast een mensenvriendje ook nog een hondenvriendje krijgt. 
Ze zal het allemaal morgen wel gaan ontdekken.
Ik heb haar een dikke knuffel gegeven en afscheid genomen. Voor de tweede keer deze week, pffff.
Kaya lieve meid, het ga je goed! Geniet zoals je bij ons gedaan hebt en laat af en toe nog wat van je horen. XXX 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten