vrijdag 11 maart 2016

Altijd blij

Zo, de laatste dag voor het weekend hebben we ook weer gehad. 
Voor de kinderen vandaag nog even naar school voordat ze weer twee dagen kunnen bijtanken.
Al zullen we ze toch echt al achter de broek aan zitten om vast naar het huiswerk te kijken.
Nou ja Youri dan, Maud heeft haar planning prima op orde.
Aankomende donderdag begint de derde toetsperiode. Deze keer begint hij midden in de week en eindigt dit ook. De laatste toetsdag zal nu op woensdag 23 maart zijn waarna we diezelfde middag nog vertrekken richting Nederland. 
Maar goed, toetsen dus en voor Youri nog heeeeel ver weg, denkt hij. Helaas zal hij toch echt ook van het weekend alvast er iets aan moeten doen. Ik denk dat ik al weet hoe blij hij daarmee zal zijn.
Over blij gesproken. Die twee kleine hummeltjes zijn ook altijd blij. En als je zelf nog niet blij bent dan wordt je dat wel als je naar ze kijkt. Ze weten de show aardig te stelen met hun grappige snuitjes.



Dit zijn de momentjes wanneer je thuis komt van boodschappen doen of sporten. Zo wil iedereen toch elke dag wel onthaalt worden!
Wie er vandaag ook blij was, was Floppy. Ze heeft al een beetje gerend met Tico en gespeeld met een kokosnoot. Elke dag zien we haar gedrag opener worden. Ik hoop dat het binnenkort zo'n lekker blij schaap wordt wat nergens meer aan hoeft te denken. Alleen maar aan de leuke dingen van het leven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten