zondag 20 maart 2016

Geen ontsnapping meer

Die gekke Gina, die houdt de gemoederen wel bezig.
Ze weet dus door spijlen van een hek heen te kruipen. Dit keer werd het gezien door het nieuwe baasje en ging ze er achteraan. Ze was niet echt van plan terug te komen en toen haar baasje haar optilde liet ze dit ook even weten door van zich af te bijten.
Gelukkig is deze vrouw niet bang aangelegd en geeft ook niet zo maar op.
Erik is vanmorgen die kant uit gegaan om gaas te spannen. We hadden hier nog wat staan wat we gebruikt hebben voor het maken van de puppenren. Het is eigenlijk ongelofelijk wat Gina presteert, de ruimte tussen de spijlen is maar 10,5 centimeter. Echt niet veel, maar precies genoeg voor haar. 
Nu alle ruimtes tussen de spijlen afgesloten zijn is het gedaan met het ontsnappen.


Ik ben trouwens niet meegeweest. Dat is voor Gina veel te onduidelijk. Ik ga pas weer een keertje langs als ze helemaal gewend is. Ik hoop voor haar dat dit snel is. Ze heeft zo'n mooi huisje met een liefdevol baasje! Ze moet het alleen zelf nog even ontdekken.
Nog een paar dagen en dan gaan we richting Nederland. De pups zullen tijdelijk even naar een andere foster gaan. Eigenlijk wilde ik ze nog dit weekend op Facebook plaatsen om een nieuwe baasjes te vinden en was dit gezin de back up als ik ze niet kon plaatsen. Maar de kinderen van de foster verheugen zich zo op de komst van die twee kleine rakkertjes dat ik het zielig vond als ze alsnog al weg waren. Dan maar na de vakantie op zoek naar een nieuwe baas.
Een extra tijd in fostercare bij een gezin met jonge kinderen is ook een stukje winst qua socialisatie.
Als we dan in Nederland zijn is het eerste wat we gaan doen V&D bezoeken. Precies op de dag dat wij aankomen gaat het filiaal in de woonplaats van oma open. Wat een timing! Ik vind het persoonlijk erg jammer dat V&D failliet is. Ik kwam er graag. Al was het alleen maar voor een broodje bij La Place en de chocolaterie.
Nu kunnen we met een beetje geluk nog wat meepakken van de laatste koopjes. Ben gek op koopjes!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten