zaterdag 25 augustus 2018

Visite

Vanmorgen wakker geworden met hoofdpijn. Dat zat er wel in na zo’n dag als gisteren. Vandaag maar even een tandje rustiger aan.
Nou stond er toch visite gepland, dus dat maakte wel dat we ‘s morgens ook niet zo heel veel meer deden.
We hebben vandaag gezorgd dat alles voor duvel in huis was. We gaan hem morgen ophalen. We hadden zn spulletjes deels uit Curacao meegenomen, maar bijvoorbeeld kattengrind had ik niet meer. En ook zn voerbakken waren gesneuveld.
Vanmorgen dus gezorgd dat we alles in huis hebben voor meneer. En een paar speelmuizen. Even zien hoe lang die het volhouden. De vorige zijn allemaal gesloopt door de honden, alleen weet ik niet door welke. Of het mijn honden of fosterhonden geweest waren is me nooit duidelijk geworden.
We gaan het zien of dit tuig de boel heel kan houden.
Het zal wel wennen worden voor duvel. Hij heeft nu meerdere Curaçaose kattenvriendjes waar hij graag mee speelt en bij ligt.
Deze foto kreeg ik vandaag nog.



Gezellig samen in een kratje. Gelukkig bezit ik ook zo’n kratje. Zo zie je maar weer dat een mandje voor een kat niet iets heel speciaals of duurs hoeft te zijn. Het meest eenvoudige is vaak genoeg.
Vanmiddag had ik één van mijn zussen op visite. Leuk, het was voor haar voor de eerste keer sinds bijna 5 jaar dat ze weer in ons huis was.
De ruimtes zijn gelijk gebleven, het interieur wat gewijzigd. Snel vertrouwd dus. Het werd snel laat. Om 22.00 uur vertrok ze pas weer richting Wateringen.
Daarna tussen wat buien door de honden uitgelaten. Met een trui en een jas. Het was gewoon koud. Dat gaat nog wat worden als het straks echt koud is.
Nog maar niet aan denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten