dinsdag 28 augustus 2018

Super service

Vanmorgen ben ik de dag begonnen met een ronde door het bos. Het maakt de honden niet zo veel uit hoe laat ze op de dag gaan, ze vinden het hoe dan ook geweldig. Ik ook hoor, ik vind het zo heerlijk om te zien hoe er gerend en genoten wordt. Ik ben geen vroege vogel, dus denk nou niet dat we de zon hebben zien opkomen of de eerste vogels hebben horen fluiten. Wanneer ik het bos in loop starten de reeen ongeveer met hun lunch. Een vroege lunch dan wel. 
Tijdens de heerlijke wandeling ging de telefoon. Ron aan de lijn. We konden bij een stichting in Amsterdam een hoop voer ophalen. Hij wilde daar vanmiddag 14.00 uur zijn. Prima. Ik zorg dat ik er ook ben.
Nu ik weer in Nederland woon zal ik meer betrokken zijn bij inzamelacties, ophalen van geschonken goederen of met de benches.
De benches zijn alle jaren dat ik op Curacao woonde altijd geregeld door mijn schoonmoeder en door Ron.
Mijn schoonmoeder ontving de benches en sloeg deze op in de garage. Ron haalde ze dan eens in de zoveel tijd op en bracht ze naar het verzamelpunt vanaf waar ze dan weer per container naar Curacao gingen. Onmisbaar deze mensen dus, want zonder benches geen honden naar Nederland. 
Vanmiddag hebben we een hele bus mogen vullen met zakken voer en dozen blikken. Zo ontzettend fijn weer! Dit is een deel van de opbrengst.



Ik heb daarna de rit nog even gecombineerd met een stop bij Ikea. Ik dacht even iets om te ruilen, maar dat duurde wat langer.
Op zn Curaçao’s heb ik rustig 1,5 uur gewacht alvorens ik aan de beurt was om een kapot plankje om te ruilen.
Het viel voor een hoop mensen niet mee om zolang te moeten wachten. Het gezucht en gesteun was hoorbaar. Zonde eigenlijk. Het is toch een super service dat je eigenlijk zonder veel woorden iets kunt ruilen of kunt retourneren. Op Curacao is dat zo gewoon helemaal niet. En als je daar bij bedrijven in de rij zat was het maar de vraag of je nadat je aan de beurt geweest was met een tevreden gevoel naar huis zou gaan. Nee hoor, ik kan de service hier wel waarderen. Zo de rest ook eens moeten doen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten