donderdag 9 augustus 2018

Code geel, oranje, rood

De dag was weer vol genoeg vandaag. We zijn vanmorgen begonnen met het ophalen van mijn auto. Eindelijk!
Wat een luxe en wat een genot. Nu kan ik mijn fiets naar de fietsenmaker brengen, want die staat in de garage met een lekke achterband.
Normaal plak ik alles zelf, maar mijn fiets heeft 4,5 jaar stil gestaan. Ik denk dat plakken niet voldoende is, maar dat er een hele nieuwe binnenband in moet. Dat gaat mij niet lukken aangezien dit een fiets met versnellingen is. Als straks mijn band vervangen is kan ik weer op de fiets even snel naar de winkel, zo zonde om dat nu telkens met de auto te moeten doen.
Vanmiddag en vanavond waren we thuis. Code geel zou het worden, nou kom maar op. Ik zag het jaren via het nieuws voorbij komen wanneer het code geel, oranje of rood was. Nu mag ik het zelf meemaken.
Op Curacao hebben we twee keer een waarschuwing gehad voor een aankomende orkaan. Twee keer heb ik alles wat los in de tuin stond opgeruimd en binnen gezet en twee keer gebeurde er niks. 
Vandaag was er ook een waarschuwing voor eventuele windstoten. Ik heb niks binnen gehaald en ook nergens voorzorgsmaatregelen voor genomen.
Maar het stormde wel degelijk! Het waaide hier harder dan het op Curacao gedaan had. We hebben nog een stellingkast die buiten stond op zn kant gelegd, bang dat hij zou omwaaien. Oke, dat er een code aan gehangen moest worden was wat overdreven, het waaide gewoon lekker hard.
Vanavond heb ik de tijd genomen om door de foto’s te gaan van de gemaakte fotoshoot. Het was alweer even geleden dat deze gemaakt waren, maar door alle drukte hadden we er nog niet uitegebreid naar kunnen kijken. Het moest er maar eens van komen. Uit 147 foto’s de taak om er tien te kiezen. Het valt niet mee.
Deze was in ieder geval bij iedereen favoriet, die wordt het zeker weten. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten