zaterdag 18 augustus 2018

Quality time

Een blog schrijven heeft echt enorme voordelen. Zo krijg ik regelmatig leuke tips als ik in mijn blog heb laten weten waar ik zoal tegenaan gelopen ben.
Of zoals nu komen buren uit de straat spontaan hun groencontainer aanbieden. Te leuk natuurlijk! En handig.
Vanmorgen de eerste. We hebben onze garage deels opgeofferd als extra woongedeelte. Hierdoor hebben we geen doorgang meer van voor naar de achtertuin. Ook hebben we geen achterom. Maar dat maakt ons niet zo uit. Over het algemeen doe je de tuin als het droog en zonnig is. Geen vieze wielen dus en daarom gaat hij dan ook gewoon door de woonkamer. Er zijn er wel een paar die dit wat vreemd vinden.


Ik kreeg een escorte naar de tuin.
Daar hebben we hem helemaal volgestort en weer terug gebracht. Toen kwam de volgende buuf zich melden met een container. Maar die halen we morgen op. Ik had voor vandaag met Youri afgesproken. Hij heeft natuurlijk zijn baantje op Walibi. Het grote voordeel, voor mij dan, wat dit met zich meebrengt is dat hij zelf gratis het park op mag en daarbij ook nog eens een introducé mag meenemen. En dat was ik vandaag. 
Walibi is echt aan mij besteed. Ik hou wel van dingen die hard gaan, over de kop gaan en hoog in de lucht zijn. 
Een welbestede zaterdagmiddag al zeg ik het zelf. Quality time met zoonlief en ook nog eens op een leuke locatie.


Deze nieuwe achtbaan kende ik nog niet. Een aanrader kan ik nu zeggen. We hebben hem zelfs twee keer gedaan.
Vanavond was er quality time voor de doggies. Zolang Erik en ik allebei vrij zijn doen we ‘s avonds een lange wandeling in een bos in de omgeving.
We hebben er al meerdere gedaan. Het spijkbos, het abbertbos en al een keer eerder het roggebotbos. Alledrie prachtige locaties met meerdere routes waar alle drie de honden heerlijk kunnen rennen. 
Voor ons zelf ook niet verkeerd. Een dag slenteren in Walibi en een uitje met de honden is bijna 10 kilometer wandelen. Toch handig zo’n app op je telefoon die dat bijhoudt. Maar los van de kilometers is het gewoon heerlijk.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten